88

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα, στα γραφεία της εισηγμένης εταιρίας Ipirotiki Software & Publications στον Κολωνό, ο βασικός της μέτοχος, Χαράλαμπος Μανιώτης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται πιθανότατα για αυτοκτονία λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ο 42χρονος επιχειρηματίας έφερε τραύμα από πιστόλι στον κρόταφο και το όπλο βρέθηκε δίπλα του.

Ο αποβιώσας κατείχε τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της Ipirotiki, η οποία πάντως εμφάνισε κέρδη για τη χρήση 2004 (τόσο σε απλό όσο και σε ενοποιημένο επίπεδο), αλλά με διπλασιασμό των υποχρεώσεών της στα 28 εκατ. ευρώ περίπου και με σημαντικό περιορισμό της διαθέσιμης ρευστότητας.

Μάλιστα πρόσφατα η διοίκηση της Ipirotiki είχε ανακοινώσει την έναρξη εντός του 2005 των διαδικασιών για την εισαγωγή στο ΧΑ της θυγατρικής της ΑΚΤΟ, του γνωστού εργαστηρίου ελευθέρων σπουδών στις καλές και τις εφαρμοσμένες τέχνες. O Χαράλαμπος Μανιώτης ήταν εκδότης της οικονομικής εφημερίδας «Επιχειρώ» και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αναγέννησης Αρτας.

Ο Χ.Μανιώτης άφησε -σύμφωνα με πληροφορίες- σημειώματα προς τους οικείους του, στα οποία εξηγεί τους λόγους της πράξης του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο