
Λουλούδια σε υποβαθμισμένες περιοχές της πόλης θα μοιράσει ο Δήμος Αθηναίων
Τη διανομή, μετά το Πάσχα, 40.000 λουλουδιών και αρωματικών φυτών σε υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας, ώστε οι πολίτες να στολίσουν τις βεράντες και τα μπαλκόνια τους, αποφάσισε ο δήμος της πόλης. Ανθοκομική έκθεση στην Πλατεία Κοτζιά.
43
Τη διανομή, μετά το Πάσχα, 40.000 λουλουδιών και αρωματικών φυτών σε υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας, ώστε οι πολίτες να στολίσουν τις βεράντες και τα μπαλκόνια τους, αποφάσισε ο δήμος της πόλης.
Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων, από τις 5 μέχρι τις 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κοτζιά μεγάλη ανθοκομική έκθεση, όπου ο κόσμος θα μπορεί να αγοράζει φυτά σε ανταγωνιστικές τιμές.
«Υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να ομορφύνουν τα μπαλκόνια και τις βεράντες τους με πράσινο, αλλά δυστυχώς δεν τους περισσεύουν χρήματα» δηλώνει ο αντιδήμαρχος Αγγελος Μοσχονάς.
Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της έκθεσης, πιθανόν στις 8 Μαΐου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων θα επισκεφθούν περιοχές όπως ο Κολωνός, τα Πετράλωνα, ο Βοτανικός και η Ριζούπολη για να μοιράσουν 40.000 γλάστρες.
Oι 10 περιοχές καθώς και οι ώρες που θα γίνει η διανομή των λουλουδιών θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες από τη Διεύθυνση Κηποτεχνίας του Δήμου.
Τέλος, 120.000 εποχικά φυτά θα αρχίσουν να φυτεύονται σε κεντρικούς άξονες της πόλης αλλά και σε πλατείες των επτά δημοτικών διαμερισμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προς πλήρη απαγόρευση για ανηλίκους τα ηλεκτρικά πατίνια – Τι λένε ειδικοί για τους κινδύνους και τα μέτρα
- Σωτήρης Τσαφούλιας: Το σύντομο πέρασμα από ταινία που του χάρισε την «αθανασία»
- Γερμανία: Κρατούν ομήρους σε τράπεζα – Άγνωστοι επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή
- Mommy’s nights: Tips και οι «σύμμαχοι» που κάνουν τη νύχτα πιο εύκολη για το μωρό σου και για εσένα
- Για μία ακόμη χρονιά, η Kaizen Gaming ξεχωρίζει ως Best Workplaces™ Hellas
- Έκρηξη του πληθωρισμού στο 5,4% τον Απρίλιο – Σε κλοιό ανατιμήσεων τα βασικά αγαθά και η ενέργεια
