
Αντιδρά το ΠΑΣΟΚ στην ακύρωση του διαγωνισμού για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης
Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό για την ακύρωση του διαγωνισμού που αφορούσε στην επέκταση του διαδρόμου του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τη ΝΔ ότι είναι καθηλωμένη στο «φαύλο κύκλο της απραξίας».
36
Έντονη κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για την ακύρωση του διαγωνισμού που αφορούσε στην επέκταση του διαδρόμου του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης άσκησε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Αθανασάκης υποστήριξε ότι η ακύρωση «δείχνει πόσο καθηλωμένη είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο φαύλο κύκλο της απραξίας, της αδιαφάνειας και της ανικανότητάς της».
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ υπενθύμισε δήλωση του κ. Καραμανλή στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία ο πρωθυπουργός το διάστημα Φεβρουαρίου-Μαρίου 2005 θα είχε ανακηρυχθεί ο ανάδοχος του έργου. «Αντί για ανακηρυγμένο ανάδοχο έχουμε ακύρωση και νέα καθυστέρηση» είπε ο κ. Αθανασάκης.
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ διερωτήθηκε τι θα είχαν να πουν τόσο ο κ. Καραμανλής και ως βουλευτής Θεσσαλονίκης, αλλά και οι λαλίστατοι -όπως τους χαρακτήρισε- Παναγιώτης Ψωμιάδης (νομάρχης Θεσσαλονίκης) και Βασίλης Παπαγεωργόπουλος (δήμαρχος Θεσσαλονίκης).
Με το νέο σύστημα που εφαρμόζει η κυβέρνηση για τα δημόσια έργα, είπε ο κ. Αθανασάκης, εμφανίζονται «σημαντικά προβλήματα με τις τεράστιες εκπτώσεις, τα προβλήματα των ενστάσεων, των εγγυητικών επιστολών κλπ».
Το ΠΑΣΟΚ έφερε το θέμα στη Βουλή με ερώτηση που κατέθεσαν σήμερα οι αρμόδιοι συντονιστές Γιώργος Φλωρίδης και Κώστας Σπηλιόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442