Νέα άνοδος στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Πέμπτη
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Πέμπτη, με το αγοραστικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε τίτλους εταιριών μεγάλης κεφαλαιοποίησης. Ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 2.948,08 μονάδες, ενισχυμένος κατά 1,33%.
53
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Πέμπτη, με το αγοραστικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε τίτλους εταιριών μεγάλης κεφαλαιοποίησης.
Ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 2.948,08 μονάδες, ενισχυμένος κατά 1,33%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 209,3 εκ. ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν με κέρδη, με εξαίρεση τον δείκτη των Εκδόσεων ο οποίος υποχώρησε κατα 0,20%. Τη μεγαλύτερη άνοδο είχαν των Ορυκτών-Τσιμέντων με 3,04%, των Τραπεζών με 2,10%, των Τροφίμων-Ποτών με 1,95%, των Συμμετοχών με 1,64% και των Ασφαλειών με 1,62%.
Από τους βασικούς δείκτες, της υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραψε τη μεγαλύτερη άνοδο με ποσοστό 1,61%, ακολούθησε της μικρής κεφαλαιοποίησης με άνοδο 1,01% και ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης κέρδισε σε ποσοστό 0,62%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν ,185 σημείωσαν άνοδο, 84 υποχώρησαν και 76 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Στέγη: Το όνειρο της ιδιοκατοίκησης στην Ευρώπη ξεθωριάζει – Ένας στους δύο αμφιβάλλει ότι θα πάρει σπίτι
- Τρίμηνη αφαίρεση διπλώματος και φυλάκιση 20 μηνών στην τραγουδίστρια που παρέσυρε οχήματα στο Κολωνάκι
- Με Μόρις και Χολ στον ημιτελικό με το Μαρούσι ο Ολυμπιακός
- «Ελ. Βενιζέλος»: Νέα βλάβη σε ραντάρ – Τι λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ έπαιζε τα ρέστα της για τη Χατζηδάκη, λόγω των αποκαλύψεων για τον γαλάζιο Χιλετζάκη
- Βουλή: Αρση ασυλίας Πολάκη εν μέσω καταγγελιών για κυβερνητική αυθαιρεσία


