
Καταγγελίες κατά της Αντωνίας Ηλία στην απολογία ισοβίτη για εμπορία ναρκωτικών
Σε καταγγελίες σε βάρος της ανακρίτριας Αντωνίας Ηλία, αλλά και κατά δικηγόρου προέβη απολογούμενος ενώπιον του Εφετείου ισοβίτης για εμπορία ναρκωτικών. Ο ίδιος είπε ότι πιέστηκε να καταβάλει μεγάλο ποσό στην ανακρίτρια για να μην προφυλακιστεί.
30
Σε καταγγελίες σε βάρος της ανακρίτριας κ.Αντωνίας Ηλία, αλλά και κατά γνωστού Αθηναίου δικηγόρου προέβη απολογούμενος ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου ο ισοβίτης για εμπορία ναρκωτικών Γιώργος Συντιχάκης.
Στη διάρκεια εξέτασης σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσής του, ο ισοβίτης υποστήριξε ότι το 2000 που συνελήφθη για ναρκωτικά πιέστηκε από το δικηγόρο, ώστε να καταβάλει το ποσό των 60 εκατ. δραχμών τότε για να μην προφυλακιστεί. Τα 50 εκατ. θα τα έπαιρνε η ανακρίτρια.
Τον ίδιο ισχυρισμό προέβαλε ο ισοβίτης -σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων- και στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργο Σανιδά που ερευνά τα παραδικαστικά κυκλώματα.
Αντίστοιχη καταγγελία σε βάρος της ανακρίτριας και του δικηγόρου έκανε νωρίτερα σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο και η σύζυγος του ισοβίτη.
Το ζευγάρι υποστηρίζει ότι το γεγονός πως δεν υπέκυψε στις πιέσεις του δικηγόρου και η επιλογή τους να προσλάβουν άλλο δικηγόρο είχε ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει ο Συντιχάκης κατηγορίες με τις πλέον επιβαρυντικές διατάξεις που προβλέπονται από το νόμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρεάλ Μαδρίτης σε…. βασιλική κρίση! Άγριοι τσακωμοί, «Εμπαπέ OUT» και μια ανυπόφορη άτιτλη διετία
- Μασκ: Ξανά κλήτευση από την γαλλική εισαγγελεία για το Χ
- Αθηνά Οικονομάκου: Η αναγγελία του γάμου της – Πού θα τελεστεί το μυστήριο
- Παίκτης της Μπόρνμουθ τέθηκε εκτός ομάδας καθώς φέρεται να συνομιλούσε ερωτικά με ανήλικη
- Κρήτη: Μέσα σε 12 δευτερόλεπτα εκτέλεσε τον 20χρονο με έξι σφαίρες στον κορμό – Τι έδειξε ιατροδικαστική εξέταση
- Βίντεο σοκ από το Ηράκλειο: Άνδρας πιάνει κεφαλοκλείδωμα την πρώην σύντροφό του και τη σέρνει στο πάτωμα

