Δεκάδες συλλήψεις στην Toυρκία σε συγκέντρωση για τα δικαιώματα των γυναικών
Περίπου τα μισά από τα άτομα που συμμετείχαν σε συγκέντρωση υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών στην Κωνσταντινούπολη συνελήφθησαν από την αστυνομία, η οποία χρησιμοποίησε μάλιστα κατά των διαδηλωτών σπρέι πιπεριού και κλομπ, μετέδωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ.
36
Περίπου τα μισά από τα άτομα που συμμετείχαν την Κυριακή σε συγκέντρωση υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών στην Κωνσταντινούπολη συνελήφθησαν από την αστυνομία, η οποία χρησιμοποίησε μάλιστα κατά των διαδηλωτών σπρέι πιπεριού και κλομπ, μετέδωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ.
Ομάδα περίπου 150 ανθρώπων συγκεντρώθηκε ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Η αστυνομία επενέβη όταν οι διαδηλωτές αρνήθηκαν να διαλυθούν και συνέλαβαν 59 άτομα, μεταξύ των οποίων και 29 γυναίκες, μετέδωσε το NTV.
Σε εικόνες που μετέδωσε το ειδησεογραφικό κανάλι αστυνομικοί επιτίθενται στους διαδηλωτές, χτυπώντας τους με κλομπ και κλωτσώντας τους στο έδαφος. Μια γυναίκα πέφτει κάτω έπειτα από χτύπημα με γκλοπ και στη συνέχεια δέχεται κλοτσιά στο πρόσωπο.
Ορισμένοι διαδηλωτές τραυματίστηκαν και ένα αστυνομικό όχημα υπέστη ζημιές από πέτρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σεισμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ομαδική αγωγή παικτών κατά της FIFA για δισεκατομμύρια ευρώ
- Μενίδι: Συνεχίζεται η δίκη για τον Μάριο που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα – «Εμείς δεν ρίχναμε πιστολιές»
- Επίσημη επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
- Η Τσέλσι στα χνάρια του Τιτανικού: Σπάει αρνητικά ρεκόρ και κινδυνεύει να… βυθιστεί (vids, pics)
- Κρήτη: Εξαφάνιση 43χρονης – Τα πρώτα ευρήματα από τις έρευνες
- Λιοσίων: Αποσωληνώθηκε η 16χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη
- «Πάμε μια βόλτα;»: Όταν η μητέρα του Λαζόπουλου έψαχνε την προίκα της Τασούλας
- Επιστημονική Ημερίδα στην Ερμούπολη με αντικείμενο πρακτικά θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442