Παρασκευή 08 Μαϊου 2026
weather-icon 20o
«Φως» στο Δημοκρίτειο παρά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ

«Φως» στο Δημοκρίτειο παρά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ

Να μην προχωρήσει σε διακοπή της ηλεκτροδότησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, αποφάσισε η ΔΕΗ, έπειτα από παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα και εν αναμονή σχετικού διακανονισμού.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

43

Να μην προχωρήσει σε διακοπή της ηλεκτροδότησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, αποφάσισε η ΔΕΗ, έπειτα από παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της ΔΕΗ αναφέρεται ότι έπειτα από συνεννόηση της διοίκησης με τον κ. Σιούφα, δεν θα διακοπεί την 25η Φεβρουαρίου η ηλεκτροδότηση στις δύο από τις επτά παροχές ηλεκτροδότησης του Πανεπιστημίου, σε αναμονή σχετικού διακανονισμού ρύθμισης των οφειλών αυτών.

Το θέμα ήλθε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα και σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, οι οφειλές του Πανεπιστημίου προς τη ΔΕΗ ανέρχονται στο ποσό των 425.206 ευρώ, ενώ οι συνολικές οφειλές του Πανεπιστημίου αγγίζουν τα 9 εκατ. ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 08 Μαϊου 2026
Cookies