Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Απορρίπτει η ΓΣΕΕ την πρόταση τραπεζών για το ασφαλιστικό των τραπεζοϋπαλλήλων
Πλήρη στήριξη στην ΟΤΟΕ παρέχει η ΓΣΕΕ, απορρίπτοντας στο σύνολό της την κοινή πρόταση των τραπεζών για το ασφαλιστικό των τραπεζοϋπαλλήλων, καλώντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση «να αναλάβει τις δικές της ευθύνες δίνοντας άμεσα τέλος σε αυτά τα σενάρια».
Πλήρη στήριξη στην ΟΤΟΕ παρέχει η ΓΣΕΕ, απορρίπτοντας στο σύνολό της την κοινή πρόταση των τραπεζών για το ασφαλιστικό των τραπεζοϋπαλλήλων, καλώντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση «να αναλάβει τις δικές της ευθύνες δίνοντας άμεσα τέλος σε αυτά τα σενάρια».
Η κοινή πρόταση των τραπεζών για το ασφαλιστικό μεταθέτει το κόστος της επίλυσης στο ΙΚΑ με αποτέλεσμα να συνεπάγεται τεράστιο και δυσβάσταχτο κόστος τόσο για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ όσο και για το ΙΚΑ ΕΤΕΑΜ, αναφέρει η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή.
Επισημαίνει ακόμη ότι «είναι καιρός να αναλάβουν οι τράπεζες τις ευθύνες που πραγματικά τους αναλογούν για την κατάσταση των ασφαλιστικών τους ταμείων» και προσθέτει ότι «δεν δικαιολογείται με κανένα τρόπο η απαλλαγή τους και η περαιτέρω επιβράβευσή τους με την υλοποίηση μιας τέτοιας απαράδεκτης πρότασης, δεδομένης επιπλέον της υψηλής κερδοφορίας τους, που τους επιτρέπει να αναλάβουν το ανάλογο κόστος».
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα η ΟΤΟΕ έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία για το θέμα του ασφαλιστικού.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!