Ανέτοιμη η Williams για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς
Ο Antonio Pizzonia φοβάται ότι η Williams FW27 θα είναι αργή, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, στο πρώτο Grand Prix της χρονιάς στη Μελβούρνη, στις 6 Μαρτίου.
Την ανησυχία του ότι το νέο μονοθέσιο της Williams δεν θα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο ανταγωνιστικότητας με αυτά των υπολοίπων κορυφαίων ομάδων στο Grand Prix Αυστραλίας, εξέφρασε ο οδηγός δοκιμών της βρετανικής ομάδας, Antonio Pizzonia.
Το μονοθέσιο είναι αξιόπιστο και ευκολοδήγητο, αλλά όχι και αρκετά γρήγορο προς το παρόν ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α.Pizzonia. Υπάρχουν προβλήματα τα οποία δεν περίμενε ότι θα συναντήσει η ομάδα. Ωστόσο, πιστεύω ότι μπορούν και θα τα λύσουν γρήγορα. Οι υπόλοιπες ομάδες δείχνουν αρκετά γρήγορες, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε ως τον πρώτο αγώνα για δούμε πόσο ακριβώς.
Νομίζω ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο μονοθέσιο πριν από τον πρώτο αγώνα συνέχισε ο Βραζιλιάνος. Ο Nick Heidfeld δοκίμασε ήδη κάποιες από αυτές, στην πίστα της Βαρκελώνης και φάνηκε να σημειώθηκε μια μικρή βελτίωση.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών