Μικροεπεισόδιο στα Εξάρχεια εις βάρος των Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Ανδρέα Λοβέρδου
Επεισόδιο εις βάρος του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανδρέα Λοβέρδου προκάλεσαν νεαροί στην οδό Σολωμού 13 στα Εξάρχεια, γύρω στις 9.30 το βράδυ της Τρίτης.
Επεισόδιο εις βάρος του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ανδρέα Λοβέρδου προκάλεσαν νεαροί στην οδό Σολωμού 13 στα Εξάρχεια, γύρω στις 9.30 το βράδυ της Τρίτης.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, περίπου 50 νεαροί είχαν συγκεντρωθεί έξω από κλαμπ, όπου επρόκειτο να γίνει συναυλία, η οποία όμως δεν επετράπη από τις αρχές.
Την ώρα εκείνη βγήκαν από τα γραφεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ο κ. Χρυσοχοΐδης με τον κ. Λοβέρδο και τότε οι νεαροί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν έχασε την ψυχραιμία του και κατευθύνθηκε με τα πόδια προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, χωρίς να τον πειράξουν οι νεαροί. Ο κ. Λοβέρδος πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο σε μικρή απόσταση και τότε κάποιοι από τους νεαρούς έσπασαν το παρμπρίζ, χωρίς πάντως να τραυματιστεί ο βουλευτής.
Το επεισόδιο δεν είχε συνέχεια, ενώ όταν έφθασε στο σημείο η αστυνομία οι νεαροί είχαν διασκορπιστεί.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).