Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρέμβαση εισαγγελέα για το δυστύχημα με φίλαθλο στο γήπεδο της Ξάνθης

Παρέμβαση εισαγγελέα για το δυστύχημα με φίλαθλο στο γήπεδο της Ξάνθης

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε ο θάνατος του 51χρονου μηχανικού Στ.Γεωργουδάκη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έπεσε πάνω του σιδερένια πόρτα στο γήπεδο της Ξάνθης όπου πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Ιωνικό.

28

Την παρέμβαση του εισαγγελέα Ξάνθης Γιώργου Καντσίδη προκάλεσε ο θάνατος του 51χρονου μηχανικού Σταμάτη Γεωργουδάκη, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι και το σώμα το απόγευμα της Κυριακής, όταν έπεσε πάνω του σιδερένια πόρτα στο γήπεδο της Ξάνθης όπου πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Ιωνικό.

Ο εισαγγελέας έδωσε προφορική εντολή να γίνει πραγματογνωμοσύνη από ειδικούς και να του διαβιβαστεί ιατροδικαστική έκθεση για το συμβάν. Παράλληλα, ανατέθηκε σε καθηγητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης να τον ενημερώσουν γραπτώς για την ένταση των ανέμων την ώρα που σημειώθηκε η τραγωδία.

Προκαταρκτική εξέταση διενεργεί η αστυνομία της Ξάνθης, η οποία έχει λάβει εντολή να καταθέσουν όλοι οι υπεύθυνοι του γηπέδου. Τα συμπεράσματα θα διαβιβαστούν στον εισαγγελέα που θα κρίνει εάν υπάρχουν ευθύνες. Σε μια τέτοια περίπτωση θα κινηθεί η διαδικασία της ποινικής δίωξης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024