Σερβοβόσνιος καταζητούμενος για εγκλήματα πολέμου παραδόθηκε στην αστυνομία
Ο Σερβοβόσνιος Σάβο Τόντοβιτς, επικηρυγμένος για εγκλήματα πολέμου στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, παραδόθηκε το Σάββατο στην σερβική αστυνομία της Βοσνίας. Ο Τόντοβιτς ήταν υποδιοικητής του στρατοπέδου της Φότσα, όπου εκτελέσθηκαν εκατοντάδες μουσουλμάνοι.
Ο Σερβοβόσνιος Σάβο Τόντοβιτς, επικηρυγμένος για εγκλήματα πολέμου στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, παραδόθηκε το Σάββατο στην σερβική αστυνομία της Βοσνίας, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων SRNA.
Ο Τόντοβιτς κατεζητείτο από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY). To κατηγορητήριο του δικαστηρίου της Χάγης αναφέρει ότι ο Τόντοβιτς διέπραξε εγκλήματα πολέμου σε βάρος του μη σερβικού πληθυσμού της Βοσνίας-Ερζεγοβίνη κατά τη διάρκεια του πολέμου από το 1992-1995.
Ο Τόντοβιτς ήταν ο υποδιοικητής του σέρβο-βοσνιακού στρατοπέδου κρατουμένων στην πόλη της Φότσα, όπου εκτελέσθηκαν εκατοντάδες μουσουλμάνοι της Βοσνίας.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.