Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στα «σκαριά» οι αγωγές 2.500 δικαστικών για τα αναδρομικά της τελευταίας τριετίας
Ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι έχει συγκροτηθεί ειδική επιτροπή για τη σύνταξη αγωγών 2.500 δικαστικών που διεκδικούν αναδρομικές αποδοχές της τελευταίας τριετίας, εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, απειλώντας παράλληλα με κινητοποιήσεις.
Ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι έχει συγκροτηθεί ειδική επιτροπή για τη σύνταξη αγωγών 2.500 δικαστικών που διεκδικούν αναδρομικές αποδοχές της τελευταίας τριετίας, εξέδωσε τη Δευτέρα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι, αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα της Ένωσης, οι δικαστές θα προβούν σε κινητοποιήσεις.
«Το σύνολο των δικαστικών λειτουργών κατέθεσε αίτηση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για τη διακοπή της παραγραφής, αναφορικά με τις οικονομικές μας διεκδικήσεις. Η επιτροπή σύνταξης των αγωγών, που αποτελείται από δικαστές όλων των Δικαστικών Ενώσεων, θα συνεδριάσει στις 19 Ιανουαρίου 2005 για την οριστικοποίηση του περιεχομένου των σχετικών δικογράφων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
«Ήδη» επισημαίνεται, «ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για κοινή συνάντησή του με τα προεδρεία των Ενώσεων, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2005».
«Ως γνωστό, η γενική συνέλευση της Ένωσής μας έχει αποφασίσει την κατάθεση αγωγών, σε περίπτωση που δεν υπάρξουν ικανοποιητικές εξελίξεις στις οικονομικές μας διεκδικήσεις, καθώς επίσης και την πραγματοποίηση διακοπής συνεδριάσεων των δικαστηρίων της χώρας στις 27 Ιανουαρίου 2005 και στις 24 Φεβρουαρίου 2005, εκτός αν υπάρξουν ικανοποιητικές εξελίξεις στα αιτήματά μας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου