
Σεισμική δόνηση 4,9 Ρίχτερ στο Σαρωνικό Κόλπο
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με επίκεντρο το Σαρωνικό, αλλά δεν έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αθήνα, καθώς είχε μεγάλο εστιακό βάθος. Οι σεισμολόγοι εμφανίζονται καθησυχαστικοί.
37
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με επίκεντρο τον Σαρωνικό Κόλπο, αλλά δεν έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αθήνα, καθώς είχε μεγάλο εστιακό βάθος, στα 115 χλμ.
Οι σεισμολόγοι εμφανίζονται καθησυχαστικοί. Σεισμική δόνηση στον Σαρωνικό είχε σημειωθεί και πριν ένα μήνα στις 6 Δεκεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως


