Οικονομικός έλεγχος σε όλους τους οργανισμούς του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας
Oικονομικό έλεγχο στα λιμάνια, καθώς και σε όλους τους οργανισμούς που τελούν υπό την εποπτεία του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας προανήγγειλε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μ.Κεφαλογιάννης.
53
Oικονομικό έλεγχο στα λιμάνια, καθώς και σε όλους τους οργανισμούς που τελούν υπό την εποπτεία του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας προανήγγειλε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μ.Κεφαλογιάννης.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Το Βήμα, την Πέμπτη, ο Μ.Κεφαλογιάννης δήλωσε: «Oρκωτοί λογιστές θα αναλάβουν να ελέγξουν τα πάντα σε κάθε οργανισμό που βρίσκεται υπό την εποπτεία του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. O έλεγχος αυτός θα φτάσει μέχρι το μεδούλι».
Εξάλλου, ο κ. Κεφαλογιάννης επανήλθε και στο θέμα της ακτοπλοΐας, αναφέροντας ότι την προσεχή Δευτέρα θα συνέλθει, υπό την προεδρία του, το Εθνικό Συμβούλιο Ναυτιλιακής Πολιτικής προκειμένου να εξετάσει τις παραμέτρους προσαρμογής του ελληνικού θεσμικού πλαισίου του Ν.2932 στον κοινοτικό κανονισμό 3577 περί άρσης του προνομίου της ακτοπλοΐας.
Όπως επισήμανε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, σταθερός στόχος της κυβέρνησης παραμένει η προσαρμογή του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου της ακτοπλοΐας στο κοινοτικό δίκαιο, υπό την προϋπόθεση όμως ότι μέσα από την προσαρμογή αυτή θα διασφαλίζονται επαρκώς τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της νησιωτικής Ελλάδας.
Είναι ήδη γνωστό ότι στις 16 Δεκεμβρίου το συντονιστικό όργανο των νησιωτών του Αιγαίου προγραμματίζει νέες κινητοποιήσεις, αυτή τη φορά στον Πειραιά. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων αυτών θα υπάρξει προσυγκέντρωση στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την Εθνική πόλο: «Μας κάνατε υπερήφανους, σας ευχαριστούμε» (pic)
- «Του ανατέθηκε να εξαφανίσει το πτώμα» – Η μακάβρια απαγωγή της σορού της Εβίτας Περόν
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνονται συντάξεις και επιδόματα του Αυγούστου
- Σιρχάους: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ξεφύγει ούτε από τη λογοδοσία, ούτε και από την κρίση των πολιτών
- ΚΚΕ: Έχει και η κοροϊδία τα όριά της, δήθεν οι μειώσεις που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
- Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία για τη δολοφονία της 42χρονης στη Σύρο – Η διάρρηξη που προηγήθηκε
- Τσουκαλάς: Προχειρότητα και ασυνέπεια απέδειξε ο Μητσοτάκης – Υπηρετεί με συνέπεια τον λαϊκισμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442