Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Σύλληψη αστυνομικού στην Κακκαβιά με την κατηγορία του χρηματισμού από λαθρομετανάστες
Αρχιφύλακας που υπηρετούσε στον έλεγχο διαβατηρίων του τελωνείου Κακκαβιάς συνελήφθη από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας κατηγορούμενος για χρηματισμό από λαθρομετανάστες.
Αρχιφύλακας που υπηρετούσε στον έλεγχο διαβατηρίων του τελωνείου Κακκαβιάς συνελήφθη από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας κατηγορούμενος για χρηματισμό από λαθρομετανάστες.
Σύμφωνα με την κατηγορία, ο αστυνομικός έπαιρνε χρήματα από αλλοδαπούς, τους οποίους στη συνέχεια βοηθούσε να μπουν στη χώρα χωρίς διαβατήρια ή με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν Αλβανός έδωσε στον αρχιφύλακα 200 ευρώ, για να επιτρέψει την είσοδο της μνηστής του στην Ελλάδα. Το ζευγάρι των αλλοδαπών όμως εντοπίστηκε από συνοριοφύλακες και εκεί έγινε αντιληπτή η παρανομία.
Στην υπόθεση παρενέβη η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, ο αστυνομικός συνελήφθη και τη Δευτέρα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Ιωαννίνων, από όπου πήρε 48ωρη προθεσμία για να δικαστεί την Τετάρτη.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου