Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 29o
ps. post
scriptum

Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει

Για δημιουργία κλίματος ανασφάλειας κατηγορεί την κυβέρνηση ο Γιώργος Παπανδρέου

Για δημιουργία κλίματος ανασφάλειας κατηγορεί την κυβέρνηση ο Γιώργος Παπανδρέου

Για απορύθμιση στο εσωτερικό της χώρας και δημιουργία κλίματος ανασφάλειας στην εξωτερική πολιτική, την οικονομία και το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου έπειτα από σύσκεψη συντονιστών του κόμματος.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

28

Για απορύθμιση στο εσωτερικό της χώρας και δημιουργία κλίματος ανασφάλειας στην εξωτερική πολιτική, την οικονομία και το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου έπειτα από σύσκεψη συντονιστών του κόμματος.

«Είναι κοντά εννέα μήνες που κυβερνάει η ΝΔ τη χώρα, και περίμενε ο ελληνικός λαός να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου. Αντί να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα, κατάφερε να δυσφημίσει τη χώρα, να αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση», ανάφερε ο κ. Παπανδρέου.

Η κυβέρνηση της ΝΔ κατάφερε εκεί που αισθανόταν ασφάλεια η ελληνική οικογένεια, να δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας τους τομείς της εξωτερικής πολιτικής, την πορεία της οικονομίας, τα θέματα της παιδείας, της μεταολυμπιακής εποχής, αλλά και τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την προεδρική εκλογή.

«Αντί για μεταρρύθμιση έχουμε παντού απορύθμιση, και είναι αποκλειστική η ευθύνη της ΝΔ ότι πάει η χώρα πίσω», τόνισε.

Ο Γ.Παπανδρέου ρωτήθηκε επανειλημμένως για το θέμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αλλά δεν θέλησε να πει περισσότερα από όσα έχει ήδη δηλώσει, ότι την πρωτοβουλία την έχει η κυβέρνηση και ότι το ΠΑΣΟΚ «είναι σύμφωνο να συμβάλει στην επιλογή ενός αξιόλογου προσώπου», χωρίς να μπει σε άλλες λεπτομέρειες ή να σχολιάσει ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Στη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου συζητήθηκαν κυρίως θέματα σχετικά με το αθλητικό και το φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ αποφασίστηκε να δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον αρμόδιο συντονιστή και το γραμματέα του αντίστοιχου κοινοβουλευτικού τομέα εργασίας αμέσως μόλις κατατεθεί στην Βουλή το οριστικό σχέδιο του προϋπολογισμού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies