Τύχη «βουνό» είχαν οι δέκα επιβάτες του λεωφορείου 735, που εκτελούσε τοπικό δρομολόγιο σε κεντρικό δρόμο στο Ζεφύρι, όταν άγνωστος -ή άγνωστοι- πυροβόλησε το πλαϊνό παρμπρίζ, που έσπασε. Κανένας από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε.
Τύχη «βουνό» είχαν οι δέκα επιβάτες του λεωφορείου 735, που εκτελούσε τοπικό δρομολόγιο σε κεντρικό δρόμο στο Ζεφύρι, όταν άγνωστος -ή άγνωστοι- πυροβόλησε το πλαϊνό παρμπρίζ, που έσπασε, όπως ακριβώς έγινε και με το απέναντι τζάμι.
Το περιστατικό συνέβη στις 6.20 το απόγευμα της Κυριακής. Ευτυχώς κανένας από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου, Παύλος Κρήνης, κατόρθωσε και διατήρησε την ψυχραιμία του και σταμάτησε το λεωφορείο.
Συνδικαλιστές του σωματείου οδηγών του ΟΑΣΑ κατήγγειλαν ότι παρόμοια περιστατικά στη συγκεκριμένη περιοχή αποτελούν καθημερινό φαινόμενο και απέδωσαν το περιστατικό στην έλλειψη αστυνόμευσης της περιοχής.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).