Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Υπό εξέταση το θέμα της μετεγγραφής του βουλευτή Στ.Κουτμερίδη, λέει το ΠΑΣΟΚ
Υπό διερεύνηση τελεί το θέμα της μετεγγραφής του βουλευτή Στ.Κουτμερίδη, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με την Αυριανή, ο βουλευτής φέρεται να πήρε παράνομα μετεγγραφή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Για συκοφαντία κάνει λόγο ο ίδιος.
Υπό διερεύνηση τελεί το θέμα της μετεγγραφής του βουλευτή Σερρών Στάθη Κουτμερίδη, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Ν.Αθανασάκης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυριανής, ο βουλευτής φέρεται να πήρε παράνομα μετεγγραφή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Για συκοφαντία κάνει λόγο ο ίδιος.
««Τα διάφορα δημοσιεύματα τόσο στον έγγραφο Τύπο όσο και στον τηλεοπτικό ανήκουν στο χώρο της παραπολιτικής, της παραπληροφόρησης, της λασπολογίας και της συκοφαντίας και δεν ανήκουν στο χώρο της υγιούς πολιτικής» σημείωσε ο κ. Κουτμερίδης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το 2001 ο βουλευτής παρουσίασε χαρτί ότι σπούδαζε για τρία χρόνια σε πανεπιστήμιο της Ρουμανίας και πήρε μετεγγραφή στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Την ίδια περίοδο εργάζονταν ως εφοριακός στη Θεσσαλονίκη.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης, δήλωσε σχετικά ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ανέθεσε στον γραμματέα του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Δημήτρη Ρέππα, να διερευνήσει το όλο θέμα και να του εισηγηθεί σχετικά.
Πάντως, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ο κ. Κουτμερίδης έκανε αίτηση μετεγγραφής και ουδέποτε μετεγγράφηκε απευθείας από πανεπιστήμιο της Ρουμανίας.
«Η εγγραφή του στο πανεπιστήμιο έγινε μέσω της Κεντρικής Επιτροπής Εξετάσεων Μετεγγραφών του Εξωτερικού έπειτα από επιτυχημένη συμμετοχή του στις εξετάσεις που διενήργησε η Επιτροπή σύμφωνα με τις διατάξεις που ίσχυαν περί Ελλήνων φοιτητών του εξωτερικού» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου