53

Επίσημο ταξίδι στη Μόσχα θα πραγματοποιήσει εντός του Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου Ευάγγελος Αντώναρος, στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Η επίσκεψη αυτή θα αποτελέσει σημαντικό σταθμό στην ιστορία των διμερών σχέσεων των δύο χωρών και θα επισφραγήσει το άριστο κλίμα που επικρατεί μεταξύ τους» σημείωσε ο κ. Αντώναρος.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ανέφερε ότι η ακριβής ημερομηνία της επίσκεψης θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Η εφημερίδα Ελευθεροτυπία υπενθυμίζει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επρόκειτο να επισκεφθεί το Αγιον Όρος και θα είχε συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο το ταξίδι ματαιώθηκε λόγω της πολύνεκρης τραγωδίας στο σχολείο του Μπεσλάν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ