
Ευθύνες αξιωματικών φέρεται να δείχνει το πόρισμα για την ολιγωρία με το Σινούκ
Σε αξιωματικούς της Αεροπορίας και του Στρατού που είχαν βάρδια τις κρίσιμες ώρες μετά την πτώση του Σινούκ στη Σιθωνία φαίνεται να επιρρίπτει ευθύνες το πόρισμα του ΓΕΕΘΑ για την ολιγωρία στην ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας μετά το δυστύχημα.
28
Σε αξιωματικούς της Αεροπορίας και του Στρατού που είχαν βάρδια τις κρίσιμες ώρες μετά την πτώση του Σινούκ στη Σιθωνία Χαλκιδικής φαίνεται να επιρρίπτει ευθύνες το πόρισμα του ΓΕΕΘΑ για την ολιγωρία στην ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας μετά το δυστύχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, στο 12σέλιδο πόρισμα οι ευθύνες προσωποποιούνται σε αριθμό αξιωματικών (10-15) στο ραντάρ του Χορτιάτη, σε κέντρα επιχιερήσεων του ΓΕΑ και του ΓΕΣ.
Εντούτοις, στο πόρισμα που παραδόθηκε στον υπουργό Εθνικής Αμυνας Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Γεώργιου Αντωνακόπουλος δεν προτείνει ποινές, αλλά απλώς υποδεικνύει τα πρόσωπα.
Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος δεν θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες για το πόρισμα, αναφέροντας ότι τα συμπεράσματα της ΕΔΕ είναι «απόρρητα εκ του νόμου». Τόνισε, ωστόσο, ότι «όπου υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Μέλος συμμορίας που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο στην Κυψέλη ο 16χρονος οδηγός της μηχανής
- Κεφαλονιά: Τα μηνύματα του 66χρονου με την 19χρονη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ
- Ο Τζέραρντ πανηγυρίζει σε μπιλιαρδάδικο, το 2-1 της Λίβερπουλ επί της Έβερτον (vid)
- «Αυτό είναι ιεροσυλία»: Έξαλλη η Νάνσι Σινάτρα με ανάρτηση του Τραμπ με το My Way
- Το ρεκόρ της Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον
- Πάρκο που μοιάζει με απεριποίητο… μποστάνι – Κίνδυνος σε λεωφόρο για πεζούς και οδηγούς στο κέντρο του Ηρακλείου


