Σύλληψη 39χρονου με πλαστές κάρτες της ΕΥΠ και της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη
Δικογραφία σε βάρος 39χρονου, που κατείχε πλαστές ταυτότητες, κάρτες και σήματα της ΕΥΠ, της Europol, της ΕΛ.ΑΣ. και του ΥΠΕΘΑ, σχηματίστηκε την Τετάρτη από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν και δύο αεροβόλα πιστόλια.
Δικογραφία σε βάρος 39χρονου, που κατείχε πλαστές ταυτότητες, κάρτες και σήματα της ΕΥΠ, της Europol, της ΕΛ.ΑΣ. και του ΥΠΕΘΑ, σχηματίστηκε την Τετάρτη από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν και δύο αεροβόλα πιστόλια.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 39χρονος, κάτοικος Νέων Μαλγάρων, υπέδειξε σε υπάλληλο νυχτερινού κέντρου όπου πήγε να διασκεδάσει ταυτότητα υπαλλήλου της ΕΥΠ, προκειμένου να τύχει καλύτερης εξυπηρέτησης. Ο υπάλληλος, όμως, ενημέρωσε την αστυνομία και σε έλεγχο που έγινε αργότερα διαπιστώθηκε ότι η ταυτότητα ήταν πλαστή.
Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του 39χρονου -τα στοιχεία του οποίου δεν ανακοινώθηκαν- όπου βρέθηκαν άλλες έξι πλαστές κάρτες-ταυτότητες με τίτλους της ΕΥΠ, της Europol, της ΕΛ.ΑΣ. και του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Ακόμη εντοπίστηκαν δύο αεροβόλα πιστόλια, ένα ψεύτικο πιστόλι και ένας σουγιάς.
Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, σε νέα έρευνα που έγινε και στο σπίτι του βρέθηκαν σχέδια πλαστών καρτών και σημάτων της ΕΛ.ΑΣ. αποθηκευμένα σε σκληρό δίσκο Η/Υ, ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα πλαστό αντίγραφο προαγωγής υπαλλήλου της ΕΥΠ και τρία πλαστά διπλώματα επαγγελματικών γερμανικών ινστιτούτων.
Από την Ασφάλεια ερευνάται το ενδεχόμενο συμμετοχής του 39χρονου σε παράνομες δραστηριότητες.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων