
Στον εισαγγελέα οι υπεύθυνοι για τις καντίνες στο ΟΑΚΑ για αισχροκέρδεια
Το υπουργείο Ανάπτυξης παρέπεμψε τη Δευτέρα στον εισαγγελέα τους υπεύθυνους για τις καντίνες στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς διαπιστώθηκε ότι αισχροκερδούσαν, πωλώντας τυποποιημένα προϊόντα έως και 100% πάνω από τις πραγματικές τιμές τους.
53
Στον εισαγγελέα παραπέμπονται τη Δευτέρα από το υπουργείο Ανάπτυξης οι υπεύθυνοι για τις καντίνες στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς διαπιστώθηκε «καπέλο» έως και 100% σε τυποποιημένα προϊόντα.
Το υπουργείο Ανάπτυξης είχε δεχθεί σωρεία καταγγελιών, στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, για τις υψηλές τιμές προϊόντων όπως σνακς, τσιπς και σφολιατοειδών, που πωλούνταν από τις καντίνες γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
- Στις φλόγες λεωφορείο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Γιατί περνάμε τόσες ώρες με τα smartphones «αγκαλιά»;
