
Διαδοχικές συναντήσεις με Κεφαλογιάννη, Χατζηεμμανουήλ, Κασσιμάτη είχε ο Κ.Καραμανλής
Σειρά επαφών εν όψει της Έκθεσης Θεσσαλονίκης είχε την Πέμπτη ο Κώστας Καραμανλής με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Μ.Κεφαλογιάννη, τον πρόεδρο της εταιρείας Ολυμπιακά Ακίνητα Χ.Χατζηεμμανουήλ και τον πρόεδρο της Ένωσης Επιμελητηρίων Γ.Κασσιμάτη.
88
Διαδοχικές συναντήσεις εν όψει της ΔΕΘ είχε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον πρόεδρο της εταιρείας Ολυμπιακά Ακίνητα, Χρήστο Χατζηεμμανουήλ και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Ο κ.Καραμανλής ενημερώθηκε από τον κ.Χατζηεμμανουήλ για τα πρώτα πλάνα που αφορούν την αξιοποίηση των Ολυμπιακών Ακινήτων, εν αναμονή και της έκθεσης του υπουργείου Οικονομίας για το κόστος συντήρησης των υποδομών που κατασκευάστηκαν για τους Αγώνες.
Ο κ. Κεφαλογιάννης εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό την διατήρηση των υποδομών και του τρόπου λειτουργίας των λιμανιών, όπως ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ συζήτησαν τη θέσπιση κινήτρων για την αξιοποίηση των υποδομών για τα κρουαζιερόπλοια, ώστε να αναπτυχθεί και πάλι στη χώρα ο τομέας της κρουαζιέρας.
Τέλος ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γιώργος Κασσιμάτης επεσήμανε την εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου στην πολιτική στον Κώστα Καραμανλή και υπογράμμισε την ανάγκη για τόνωση της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Άρης – ΟΦΗ: Οι 11άδες για το μεταξύ τους παιχνίδι
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Mπιορκ, γυναίκα σε ούρα και η Ελλάδα δραπέτης – «Κατάσταση πολιορκίας»
- Έπος: O Μασιούλις φωτογραφήθηκε γυμνός με την κούπα του BCL (pic)
- Κικίλιας: Η Ευρώπη οφείλει να δράσει άμεσα για τη διασφάλιση του τουρισμού και της ναυτιλίας εν μέσω κρίσης
- Πώς η στεγαστική κρίση και τα υπερχρεωμένα κράτη ζωντανεύουν τον εφιάλτη ενός κραχ
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον

