Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ΑΕΚ στο τουρνουά της Ατλέτικο Μαδρίτης

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ΑΕΚ στο τουρνουά της Ατλέτικο Μαδρίτης

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε η ΑΕΚ στο τουρνουά της Ατλέτικο Μαδρίτης, δείχνοντας υψηλό βαθμό ετοιμότητας για το νέο πρωτάθλημα. Οι «κιτρινόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με Λα Κορούνια (νίκησαν στα πέναλτι) και Ατλέτικο (έχασαν, πάλι στα πέναλτι).

71

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ΑΕΚ στο τουρνουά της Ατλέτικο Μαδρίτης, δείχνοντας υψηλό βαθμό ετοιμότητας για το νέο πρωτάθλημα, που ξεκινά στις 19 Σεπτεμβρίου. Παρά τις πολλές ελλείψεις, οι «κιτρινόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με Λα Κορούνια (νίκησαν στα πέναλτι) και Ατλέτικο (έχασαν στα πέναλτι).

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος αντιμετώπισε τη Λα Κορούνια και την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο τουρνουά που διοργάνωσε η τελευταία ομάδα του Ντέμη Νικολαϊδη στο «Βιθέντε Καλντερόν», με τη νίκη και στα δύο παιχνίδια να κρίνεται στα πέναλτι.

Στον πρώτο αγώνα (45λεπτης διάρκειας) οι «κιτρινόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Ντεπορτίβο, αλλά πήραν τη νίκη στα πέναλτι με 4-2. Η «Ντέπορ» άνοιξε το σκορ στο 7 με τον Μουνίτις, ενώ η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 45 με τον Σοάρες.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Μιχαηλίδης, Κόντης, Κωστένογλου, Αλβες, Τζιωρτζιόπουλος, Τόσκας, Σολάκης, Ασουνσάο, Τσεβάς (32 Καμπάνταης), Σοάρες, Λυμπερόπουλος.
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Μάγιο, Μανουέλ Πάμπλο, Σέζαρ, Πάμπλο Αμο, Καπντεβίγια, Σέρτζιο (34 Πίτα), Ντουσέρ, Εκτορ, Μουνίτις, Λούκε (34 Τσάνγκουι), Παντιάνι (34 Τριστάν).

Το αποτέλεσμα αυτό έστειλε την ΑΕΚ στον τελικό, όπου αντιμετώπισε την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος», με τους οποίους δεν αγωνίστηκε τελικά ο «Ντεμίνιο», επικράτησαν της Λα Κορούνια με 5-4 στα πέναλτι και προκρίθηκαν στον τελικό, αφού ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1. Οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν στο 24 με τον Ιμπαγάσα, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Μουνίτις.

Τελικά το τρόπαιο του τουρνουά «Trofeo Hellboy» κατέκτησε η διοργανώτρια Ατλέτικο, η οποία επικράτησε στα πέναλτι της ΑΕΚ με 3-2, αφού ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Λέο Φράνκο, Μολινέρο, Σάντι, Πάμπλο, Σέρχι, Σιμεόνε, Λουσέν, Νόβο, Χόρχε, Μουσάμπα, Γκονσάλο.
ΑΕΚ: Μιχαηλίδης, Κόντης, Κωστένογλου, Αλβες, Τζιωρτζόπουλος, Τόσκας, Σολάκης, Ασουνσάο, Τσεβάς (32 Καμπάνταης), Σοάρες, Λυμπερόπουλος.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024