66

Ο Παναγιώτης Φασούλας αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός και διάδοχος του Σωκράτη Κόκκαλη στην προεδρεία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ των «ερυθρολεύκων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής παλαίμαχος σέντερ του Ολυμπιακού φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ έχει λάβει διαβεβαιώσεις πως χαίρει κοινής αποδοχής από τα μέλη του συλλόγου.

Χρηματοδότες της ΚΑΕ θα είναι οι επιχειρηματίες Κώστας Αγγελόπουλος και Νίκος Τσάκος. Αμφότεροι συμφώνησαν να βοηθούν οικονομικά την ΚΑΕ παράλληλα με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος αν και παραιτήθηκε από την προεδρεία θα συνεισφέρει οικονομικά στην ανδρική ομάδα μαζί με τους δύο προαναφερόμενους.

Ο Παναγιώτης Φασούλας θα έχει αποκλειστικά τον ρόλο του προέδρου και σε καμία περίπτωση αυτόν του χρηματοδότη. Στο εγγύς μέλλον αναμένεται να προωθηθεί αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και θα οριστούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου. Τότε αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά ποιος θα είναι ο ρόλος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και ποιος ο ρόλος των δύο επιχειρηματιών.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας