
Η Ελλάδα κάνει ό,τι μπορεί για την ασφάλεια των Αγώνων, επανέλαβε ο Μπάουτσερ
Την πεποίθηση της αμερικανικής κυβέρνησης ότι η Ελλάδα κάνει ό,τι μπορεί, για να διασφαλίσει πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας θα είναι ασφαλείς και επιτυχείς, εξέφρασε για πολλοστή φορά ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Ρίτσαρντ Μπάουτσερ.
38
Την πεποίθηση της αμερικανικής κυβέρνησης ότι η Ελλάδα κάνει ό,τι μπορεί, για να διασφαλίσει πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας θα είναι ασφαλείς και επιτυχείς, εξέφρασε για πολλοστή φορά ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Ρίτσαρντ Μπάουτσερ.
Ο Μπάουτσερ έκανε την παραπάνω δήλωση, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εκτίμηση του ναυάρχου Γκρέγκορι Τζόνσον ότι «μπορεί να υπάρχει κάτι βαθιά θαμμένο, το οποίο απλά δεν έχουμε δει ή δεν αναμένουμε», την οποία δημοσίευσε πρόσφατα η Washington Post.
«Δεν γνωρίζω ακριβώς τη δήλωση και σε ποιο πλαίσιο έγινε αυτή. Αλλά θα επισημάνω για άλλη μια φορά ότι συνεργαζόμαστε με τις ελληνικές Αρχές, για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον στους Ολυμπιακούς. Να το κάνουμε όσο πιο ασφαλές γίνεται. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι Έλληνες κάνουν ό,τι μπορούν και όσοι από εμάς, συμπεριλαμβανομένου και του ΝΑΤΟ, τους υποστηρίζουμε σε αυτό, επίσης κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι οι Ολυμπιακοί θα είναι όσο ασφαλείς γίνεται» τόνισε ο κ. Μπάουτσερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- LIVE: Τότεναμ – Λιντς
- Στο τέλος της ημέρας, θα «φανεί» και η αρχή της επόμενης…
- LIVE: Νάπολι – Μπολόνια
- Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 82χρονος που αγνοείτο στην Κλένια Κορινθίας
- «Τέρας» χαρακτηρίζουν τον Μάικλ Τζάκσον οι κατήγοροι του
- Κυβερνητική αεροπορική επιδρομή στη Νιγηρία – Νεκροί δεκάδες άμαχοι λέει η Διεθνής Αμνηστία

