Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Ίλια Ίβιτς

«Κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Ίλια Ίβιτς

«Αποχαιρετιστήρια» συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ανέλαβε επίσημα την θέση του τεχνικού συμβούλου στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Συνάντηση Λάκη με τη νέα διοίκηση εντός διημέρου.

27

«Αποχαιρετιστήρια» συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ίλια Ίβιτς, ο οποίος «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ανέλαβε επίσημα την θέση του τεχνικού συμβούλου στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Θα έχω άποψη για όλα τα θέματα που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δεν θα δεχόμουν με άλλες συνθήκες αυτή τη θέση» δήλωσε χαρακτηριστικά, στέλνοντας μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης πως «ότι συμφωνήσουν θα τηρηθεί στο έπακρο» και δεν θα επαναληφθούν φαινόμενα του παρελθόντος, όταν οι παίκτες της ΑΕΚ πληρώνονταν με υποσχέσεις.

«Στόχος είναι οι παίκτες να ασχολούνται αποκλειστικά με το ποδόσφαιρο» προσέθεσε ο Σέρβος, που χαρακτήρισε δύσκολα τα πρώτα δύο χρόνια, ενώ όσον αφορά στις μεταγραφές είπε ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να αποκτήσει παίκτες σαν τον αδελφό του που έχει υψηλό κασέ, αλλά νέα παιδιά που μπορεί να πληρώσει η διοίκηση της ΠΑΕ.

«Το πόστο του τεχνικού διευθυντή είναι παρεξηγημένο. Αλλιώς το αντιλαμβάνονται στο εξωτερικό και αλλιώς εδώ στην Ελλάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του νέου τεχνικού συμβούλου και δίνοντας το στίγμα, για το πώς θα κινηθεί μεταγραφικά η ΑΕΚ, τόνισε:

«Δεν θα δεχόμουν να αναλάβω αν δεν εξασφάλιζα πως θα έχω άποψη για όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι μια υπεύθυνη θέση και θέλω να κριθώ και εγώ από το έργο μου. Δεν πρέπει να υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο.

» Οι μετεγγραφές θα είναι παίκτες μικρής ηλικίας, μια διαφορετική νέα ΑΕΚ. Είναι εύκολο να φέρεις έναν μεγάλο παίκτη για να πουλήσεις διαρκείας, αλλά στο μέλλον αν δεν μπορείς να τον πληρώσεις θα έχεις πρόβλημα».

Σε ερώτηση για τον αν υπάρχει ενδεχόμενο απόκτησης του αδελφού του Βλάνταν Ιβιτς είπε: «Είναι θέμα οικονομικών δυνατοτήτων. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να αντέξει έναν παίκτη σαν τον Βλάνταν».

Ο Ιβιτς είχε να πεί μόνο καλά λόγια για τις ομάδες που αγωνίστηκε, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά πως «η γυναίκα μου και ο αδερφός μου με στήριξαν, αλλά εκείνη που χάρηκε περισσότερο ήταν η μητέρα μου, που με έβλεπε τόσο καιρό να ταλαιπωρούμαι από τραυματισμούς και δεν άντεχε άλλο».

Καταλήγοντας επεσήμανε:

«Έχω την πείρα για να αναλάβω αυτή τη θέση. Από την πρώτη στιγμή που μου το πρότειναν, είχα στο μυαλό μου ότι είναι καλό, αλλά απέμενε να ξεκαθαριστεί η κατάσταση στα διοικητικά. Μέχρι πριν από λίγες μέρες δεν είχε ξεκαθαριστεί τίποτα, γι αυτό είχα καταθέσει προσφυγή. Όταν είδα όμως πως στη διοίκηση εμφανίζονται σοβαροί άνθρωποι, αποφάσισα να συμπλεύσω μαζί τους για να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο».

Συνάντηση Λάκη με τη νέα διοίκηση

Το επόμενο διήμερο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της παραμονής του Βασίλη Λάκη στην ΑΕΚ.

Καλά πληροφορημένες πηγές από το περιβάλλον του διεθνή ποδοσφαιριστή αναφέρουν ότι μέχρι την Τετάρτη θα υπάρξει συνάντηση με την νέα διοίκηση της ΑΕΚ, προκειμένου να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Λάκης, όπως είναι γνωστό, έχει καταθέσει προσφυγή στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΑΕ ζητώντας να μείνει ελεύθερος και παράλληλα να του επιδικαστεί το ποσό του 1.073.154 ευρώ

Δεν αποκλείεται μετά την συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές ο 28χρονος μεσοεπιθετικός που έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού να αποσύρει την προσφυγή του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραμείνει απαραίτητα στην ΑΕΚ.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός από την ασύλληπτη ευρωπαϊκή του πορεία

Αυτά είναι τα συνολικά έσοδα του Ολυμπιακού φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024