Στα χέρια της ομάδας του Ντέμη Νικολαΐδη πέρασε και επισήμως την Παρασκευή η ΑΕΚ. Νέος πρόεδρος της «Ένωσης» θα είναι -έως την 1η Αυγούστου- ο δικηγόρος Ανδρέας Δημητρέλος, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.
Στα χέρια της ομάδας του Ντέμη Νικολαΐδη πέρασε και επισήμως την Παρασκευή η ΑΕΚ. Νέος πρόεδρος της «Ένωσης» θα είναι ο δικηγόρος Ανδρέας Δημητρέλος, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.
Στο νέο μεταβατικό Δ.Σ. της Ένωσης, το πρώτο της εποχής Ντέμη Νικολαΐδη, μετέχουν ακόμη οι Κούλης Νικόλαος, Κανελλόπουλος Τάκης-Παναγιώτης, Λιβανός Κοσμάς-Αλέξιος, Μεταξάς Λουκάς, Νοτιάς Νικόλαος, Παππάς Πέτρος, Θανόπουλος Αναστάσιος, Ασλανίδης Ευάγγελος, Αγγελόπουλος Αθανάσιος, Μπέρκοβιτς Γεώργιος, Σουλτάνογλου Γεώργιος, Ανδρεαδάκης Στυλιανός, Πετράκης Χρήστος και Καραγιάννης Ιωάννης.
Το νέο Δ.Σ. αναμένεται να παραμείνει σε ισχύ ως την 1η Αυγούστου, οπότε λήγει και τυπικά το συμβόλαιο του Ντέμη Νικολαΐδη με την Ατλέτικο Μαδρίτης και αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ.
Εν τω μεταξύ, η νέα διοίκηση της ΑΕΚ εξέπληξε, ορίζοντας τον Σέρβο παίκτη της «Ένωσης» Ίλια Ίβιτς, τεχνικό διευθυντή και μάνατζερ της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Από τον Ρούμπεν Αμορίμ έως τον Ιγκόρ Τούντορ, η έλλειψη υπομονής στους πάγκους της Αγγλίας εκτοξεύει τα οικονομικά βάρη των συλλόγων και αναδεικνύει μια βαθύτερη κρίση στρατηγικής
Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μπόρισλαβ Μιχαϊλοφ, εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας και μακροβιότερος πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας.