Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιώργος Παπανικολάου εξελέγη νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Ο Γιώργος Παπανικολάου εξελέγη νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Ο Γιώργος Παπανικολάου εξελέγη το βράδυ του Σαββάτου νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, στη θέση του απερχόμενου Χρήστου Κουρούση, κατά τη διάρκεια του έκτου συνεδρίου της οργάνωσης που διεξάγεται στη Χαλκίδα.

31

Ο Γιώργος Παπανικολάου εξελέγη το βράδυ του Σαββάτου νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, στη θέση του απερχόμενου Χρήστου Κουρούση, κατά τη διάρκεια του έκτου συνεδρίου της οργάνωσης που διεξάγεται στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, ο κ.Παπανικολάου έλαβε 858 ψήφους σε σύνολο 893 ψηφισάντων. Υπήρξαν επίσης 57 άκυρα και 15 λευκά.

«Η ανεργία, οι χαμηλοί μισθοί, η ανασφάλεια και η εγκληματικότητα είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που απασχολούν τους νέους, τα οποία το πράσινο καθεστώς άφησε να χρονίζουν και τα οποία στο πλαίσιο της νέας διακυβέρνησης ζητούν ένα σταθερό και δυναμικό συνήγορο που δεν μπορεί να είναι άλλος από την ΟΝΝΕΔ» ανέφερε στην ομιλία του ο νέος πρόεδρος της οργάνωσης.

Ο κ. Παπανικολάου επισήμανε ότι η ανατροπή της κατάστασης δεν είναι εύκολη, πρόσθεσε ότι η ΟΝΝΕΔ πρέπει να είναι παρούσα ως υπερασπιστής των συμφερόντων των νέων και υπογράμμισε ότι «αξιώνουμε ουσιαστική και ενεργό συμμετοχή στη χάραξη και την εφαρμογή μιας κυβερνητικής πολιτικής που θα επιδιώκει την επίλυση των προβλημάτων της νεολαίας».

Ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ανέφερε ότι «ένα από τα σοβαρότερα καθήκοντα της οργάνωσης στο μέλλον είναι η αποκατάσταση μιας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτικής εξουσίας και πολιτών».

«Αυτή η εμπιστοσύνη θα οικοδομηθεί μόνο εφόσον εκπέμπουμε ενιαίο και καθαρό μήνυμα» είπε ο κ. Παπανικολάου, προσθέτοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει μέσα από ένα κλίμα ενότητας και σύνθεσης όλων των απόψεων και ρευμάτων.

«Η ενότητα και η ομόνοια δεν είναι μόνο βούληση δική μου και της βάσης της παράταξής μας, αλλά και του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, που ανέλαβε μια παράταξη γεμάτη πληγές και την κατέστησε αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο του πολιτικού σκηνικού» επισήμανε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Τέλος, ο κ. Παπανικολάου, ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο της οργάνωσης, Χρήστο Κουρούση, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν από τους πιο επιτυχημένους προέδρους της ΟΝΝΕΔ, ενώ αναφερόμενος στην κληρονομιά της απερχόμενης ηγεσίας, την χαρακτήρισε εξαιρετικά βαριά και πολύτιμη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024