Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 23o
Αισιοδοξία από τους πολιτικούς αρχηγούς κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Αισιοδοξία από τους πολιτικούς αρχηγούς κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν από τη Δευτέρα κιόλας στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. «Καλή απόφαση» ευχήθηκε στους εργαζόμενους η Αλέκα Παπαρήγα.

30

Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν από τη Δευτέρα κιόλας στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. «Καλή απόφαση» ευχήθηκε στους εργαζόμενους η Αλέκα Παπαρήγα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ψήφισε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σε σχολείο της Νέας Ερυθραίας. «Σήμερα είναι μια γιορτή δημοκρατίας και παλεύουμε για τον πολίτη, την απασχόληση, μια κοινωνική Ευρώπη, μια ισχυρή Ευρώπη. Θέλουμε μια Ελλάδα ισχυρή πιστή στις παραδόσεις και στις αξίες της» τόνισε.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, αλλά και στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ.

Σε ερώτηση σχετικά με το ποσοστό που θα λάβει το ΠΑΣΟΚ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι στόχος του Κινήματος είναι η καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ψήφισε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο 487 εκλογικό τμήμα στου Γκύζη. Λίγο μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος η γγ του ΚΚΕ ευχήθηκε στους εργαζόμενους «καλή απόφαση», καλώντας τους να δώσουν τη δική τους απάντηση «σε όσους μας θέλουν δειλούς και υποταγμένους στα ψεύτικα διλήμματα της ΕΕ».

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος ψήφισε το πρωί στην Ηλεία. Ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα και κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις κάλπες.

«Η αποχή αφήνει τα πράγματα όπως έχουν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Θέλουμε να αλλάξει η Ευρωπαϊκή Ένωση, με περισσότερη δημοκρατία, με ειρήνη, με περισσότερη κοινωνική πολιτική, προστασία του περιβάλλοντος και των δικαιωμάτων» σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Η πρόεδρος της Βουλής Αννα Μπενάκη Ψαρούδα άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στις 11 το πρωί 579ο εκλογικό τμήμα Αθηνών.

«Περιμένω και εύχομαι το αποτέλεσμα των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να δείξει μια Ελλάδα ισχυρή, που θέλει να παίξει σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη. Γιατί το μέλλον μας είναι συνυφασμένο με την Ευρώπη και πρέπει μέσα σε αυτόν το μεγάλο και σημαντικό οργανισμό να αποκτήσουμε δύναμη και να έχουμε επιρροή» δήλωσε η πρόεδρος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies