«Μυστικό» γεύμα Κωνσταντόπουλου – Τσοχατζόπουλου την Παρασκευή
Γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας είχαν την Παρασκευή Ν.Κωνσταντόπουλος και ο Α.Τσοχατζόπουλος. Επίσημες ανακοινώσεις δεν έγιναν, ωστόσο στελέχη του ΣΥΝ ανέφεραν ότι η ηγεσία του κόμματος επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ.
43
Γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας είχαν την Παρασκευή ο πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος και ο τέως υπουργός Ανάπτυξης Ακης Τσοχατζόπουλος.
Η συνάντηση δεν είχε ανακοινωθεί και έγινε γνωστή στους δημοσιογράφους την τελευταία στιγμή, ενώ δεν έγιναν επίσημες ανακοινώσεις για το περιεχόμενο της συζήτησης που είχαν οι δύο άνδρες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, το μόνο που ανέφεραν στελέχη του ΣΥΝ είναι ότι η ηγεσία του κόμματος επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και κυρίως με τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του.
Τόνιζαν, επίσης, ότι έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα επίσημη συνάντηση του Ν.Κωνσταντόπουλου με την υπερνομάρχη Αθηνών Φώφη Γεννηματά.
Μετά το γεύμα, ο κ. Τσοχατζόπουλος απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το περιεχόμενο της συνάντησης και αρκέστηκε να δηλώσει:
«Θέλουμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη, ότι οι Έλληνες θέλουμε να διεκδικήσουμε μια προοδευτική πρόταση, ένα νέο κοινωνικό-οικονομικό μοντέλο που θα εγγυηθεί τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών. Οι πολίτες στην Ευρώπη πρέπει να υποστηρίξουν προοδευτικές πολιτικές και προοδευτικά κόμματα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Βιολάντα»: Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο ιδιοκτήτης, για την έκρηξη που σκότωσε πέντε εργάτριες
- Δείτε live την εξειδίκευση των μέτρων
- Αν Χάθαγουεϊ: Αλλάχ, εκπροσώπηση, αντιδράσεις – «Όχι όπως η Σαμπρίνα – Είναι μουσουλμάνα; – Insallah»
- Formula 1: Αλλαγές-παρέμβαση στους κανονισμούς του 2026 για θέαμα και ασφάλεια
- Δουδωνής: Η συζήτηση για τις άρσεις ασυλίας μπορεί να έχει τίτλο «αμάρτησα για τον ψηφοφόρο μου»
- Σουηδία: 20 σχολεία έκλεισαν σήμερα έπειτα από απειλές που έλαβε η αστυνομία
- Συνάντηση Μητσοτάκη – Ράμα στο Μαξίμου
- Ηλιόπουλος: Το μόνο που δεν ακούσαμε από τους βουλευτές της ΝΔ είναι το «νόμος είναι το δίκιο του αγρότη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442