71

Με την επίσκεψη των συμμετεχόντων στο Καλλιμάρμαρο, το Ολυμπιακό Στάδιο και το Ολυμπιακό Χωριό ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η τριήμερη Διεθνής Διάσκεψη για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων, που διοργάνωσαν το τριήμερο 24-26 Μαΐου η Ελληνική Αστυνομία και η Οργανωτική Επιτροπή «Αθήνα 2004».

Στη Διάσκεψη έδωσαν το «παρών» περισσότεροι από 350 Έλληνες και ξένοι εμπειρογνώμονες. Κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα μέτρα ασφαλείας και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Ολυμπιακής ασφάλειας, καθώς και τη λειτουργία του Ολυμπιακού Κέντρου Πληροφοριών.

Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το Ολυμπιακό Χωριό, τα ξενοδοχεία, οι μεταφορές και ο ανεφοδιασμός ήταν βασικά θέματα που απασχόλησαν τους συνέδρους.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιώργος Βουλγαράκης, η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Αθήνα 2004» Γιάννα Αγγελοπούλου, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Φώτης Νασιάκος, καθώς και ο πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας, σερ Ντέιβιντ Μάντεν.

Οι σύνεδροι είναι αρμόδιοι σε θέματα ασφαλείας σε όλες τις χώρες που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ