Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Χωρίς εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Χωρίς εκπλήξεις η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ. Επικεφαλής ο Ι.Βαρβιτσιώτης και ακολουθούν: Αντ.Σαμαράς, Αντ.Τρακατέλλης, Γ.Δημητρακόπουλος, Κ.Χατζηδάκης, Ρόδη Κράτσα, Ι.Γκλαβάκης, Μ.Καρσιώτου-Παναγοπούλου, Γ.Παπαστάμκος και Ν.Βακάλης.

30

Χωρίς εκπλήξεις η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ. Επικεφαλής ο Ιωάννης Βαρβιτσιώτης και ακολουθούν στις εκλόγιμες: Αντώνης Σαμαράς, Αντώνης Τρακατέλλης, Γιώργος Δημητρακόπουλος, Κώστας Χατζηδάκης, Ρόδη Κράτσα, Ιωάννης Γκλαβάκης, Μαρία Καρσιώτου – Παναγοπούλου, Γιώργος Παπαστάμκος και Νίκος Βακάλης.

Στις υπόλοιπες θέσεις είναι οι εξής: ο δημοσιογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης, το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Μανώλης Αγγελάκας, η Μαρία Διαμαντοπούλου, ο Σωτήρης Σορόγκας, η Φεβρωνία Πατριανάκου, ο Γεώργιος Μυλωνάς, η Μαρία Σωτηρίου, ο Νικόλαος Σπυριδωνάκος, η Μαρία Συρεγγέλα, ο συνθέτης Κώστας Τουρνάς, η Αθανασία Χαλιλοπούλου, η Εβελίνα Φελικίδου και Κώστας Πουπάκης.

Από τους δέκα πρώτους υποψήφιους, οι Αντ.Τρακατέλλης, Γ.Δημητρακόπουλος, Κ.Χατζηδάκης και Ρόδη Κράτσα είναι ήδη ευρωβουλευτές, ενώ αποχωρούν οι νυν ευρωβουλευτές Γιάννης Αβέρωφ, Χρήστος Ζαχαράκης, Γιώργος Μαρίνος, Σταύρος Ξαρχάκος και Μερόπη Καλδή.

Στόχος του κόμματος είναι η εκλογή δέκα βουλευτών, έναντι εννέα με βάση το αποτέλεσμα των εκλογών του 1999, ενώ σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία ξεπεράσει το 41%, τότε θα εκλέξει έντεκα ευρωβουλευτές.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, θα συναντηθεί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία του κόμματος στην οδό Ρηγίλλης.

Η Ελλάδα έχει πλέον 24 εκπροσώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έναντι 25, λόγω της διεύρυνσης της ΕΕ.

Ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Ι.Βαρβιτσιώτης δήλωσε:«Η επιλογή του πρωθυπουργού τιμά όλους μας, παλιούς και νέους, και δημιουργεί την υποχρέωση να εργασθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να δυναμώσουμε το ρόλο της χώρας μας στην Ευρώπη».

«Θα αγωνισθούμε για μια Ευρώπη ισχυρή, πολιτικά ενωμένη, οικονομικά αναπτυγμένη και κοινωνικά δίκαιη. Γι αυτό οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχουν για μας ιδιαίτερη σημασία. Είμαι βέβαιος ότι στις 13 Ιουνίου ο ελληνικός λαός θα δώσει ξανά μια καθαρή νίκη στη ΝΔ, στην παράταξη που σταθερά και αταλάντευτα πιστεύει στην Ευρώπη», πρόσθεσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024