
Κλειστή η γραμμή του τραμ από το Νέο Κόσμο μέχρι το Σύνταγμα την περίοδο των Αγώνων
Μέχρι το Νέο Κόσμο θα λειτουργήσει τελικά η γραμμή του τραμ στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, καθώς, λόγω των αυξημένων αναγκών της περιόδου, αποφασίστηκε να μείνει κλειστό το τμήμα μέχρι το Σύνταγμα.
43
Μέχρι το Νέο Κόσμο θα λειτουργήσει τελικά η γραμμή του τραμ την περίοδο των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, καθώς αποφασίστηκε να μείνει κλειστό το τμήμα μέχρι το Σύνταγμα.
Η απόφαση ελήφθη πριν μερικές εβδομάδες, προκειμένου το τραμ να ανταποκριθεί στις συμβατικές Ολυμπιακές υποχρεώσεις, που απαιτούν υψηλή συχνότητα δρομολογίων.
Ολόκληρη, πάντως, η γραμμή, από το Σύνταγμα μέχρι τη Γλυφάδα, θα δοθεί προς χρήση στο κοινό στις αρχές Ιουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γραμμή 3 του μετρό: Κλειστοί σταθμοί και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα «Ευαγγελισμός – Κατεχάκη»
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ: Ο Σιπιόνι έγινε αναγκαστική αλλαγή (vid)
- Σφοδρή σύγκρουση Καμπαγιάννη – Γεωργιάδη για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Φελλός υπουργός» – «Αναρχοαριστερός της συμφοράς»
- Φορολογική ανισότητα: Βαριά η φορολογία για τους μισθωτούς, ελαφριά για το κεφάλαιο
- Η UM πραγματοποίησε την 9η ετήσια Impact Day
- Ο Φύλακας στη Σίκαλη έγινε 75 ετών – 10 πράγματα που ίσως δεν είναι γνωστά για τον Τζ. Ντ. Σάλιντζερ

