Αντιδράσεις για τις κάμερες της Τροχαίας σε λεωφορειοδρόμους της Θεσσαλονίκης
Με έντονες αντιδράσεις υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί της Θεσσαλονίκης τις κάμερες της Τροχαίας, που λειτουργούν από τη Δευτέρα σε τέσσερις λεωφορειοδρόμους της πόλης. Οι παραβάτες οδηγοί τιμωρούνται με πρόστιμο 80 ευρώ.
Αντιδρούν οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί της Θεσσαλονίκης στην απόφαση της Τροχαίας να τεθούν από τη Δευτέρα σε λειτουργία οι κάμερες σε τέσσερις κεντρικούς λεωφορειοδρόμους της πόλης.
Οι οδηγοί ταξί απειλούν με απεργιακές κινητοποιήσεις, ενώ για το μέτρο διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι στις φορτοεκφορτώσεις. Ωστόσο οι υπεύθυνοι των αστικών λεωφορείων υποστηρίζουν πως το συγκεκριμένο μέτρο αποδίδει, καθώς από την πρώτη ημέρα εφαρμογής, μειώθηκαν οι παραβάσεις και τα λεωφορεία κινήθηκαν πιο γρήγορα στους δρόμους.
Οι κάμερες της Τροχαίας έχουν τοποθετηθεί στις λεωφορειολωρίδες των οδών Εγνατία, Τσιμισκή, Μητροπόλεως και Βασιλίσσης Όλγας. Οι παραβάτες οδηγοί θα τιμωρούνται με πρόστιμο 80 ευρώ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.