
Δύο συλλήψεις για την περσινή έκρηξη σε μπαρ της Ελευσίνας
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της έκρηξης στο μπαρ της μητέρας του κακοποιού Ναστούλη στις 12 Δεκεμβρίου 2003 στην Ελευσίνα. Ως δράστες συνελήφθησαν οι Αν.Βλαστός 66 ετών και ο Δ.Χατζησταύρου 48 ετών, ενώ στην ίδια υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται τρία ακόμα άτομα.
36
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της έκρηξης στο μπαρ της μητέρας του γνωστού κακοποιού Ναστούλη στις 12 Δεκεμβρίου 2003 στην Ελευσίνα.
Ως δράστες συνελήφθησαν την Πέμπτη οι Αντώνης Βλαστός 66 ετών και ο Δημήτρης Χατζησταύρου 48 ετών, ενώ στην ίδια υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται ο γιος του Βλαστού, Παναγιώτης 33 ετών, ήδη εγκλειστος στις φυλακές για άλλα αδικήματα, καθώς και η Ιωάννα Χηρά 33 ετών και ο Γιώργος Πηλίδης 30 ετών που καταζητούνται.
Η έκρηξη είχε διαλύσει ολοσχερώς το μπαρ-καφετέρια της Καλλιρρόης Ναστούλη και προξένησε σοβαρές υλικές ζημιές στα γύρω σπίτια και μαγαζιά καθώς και σε 15 αυτοκίνητα, αναστατώνοντας όλη την περιοχή.
Οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν την Παρασκευή στην Εισαγγελία.
ΑΠΕ
- Οι ΗΠΑ τιμωρούν το Ιράκ για να το αναγκάσουν να εξαρθρώσει τις φιλοϊρανικές πολιτοφυλακές
- ΟΗΕ: Επικρίσεις για την ατολμία του από τη Ρεβέκα Γκρίνσπαν, υποψήφια για το αξίωμα της Γενικής Γραμματέα
- Λίβανος: «Ενδέχεται να συνιστούν εγκλήματα πολέμου» οι επιθέσεις κατά κυανοκράνων, λέει ο Γκουτέρες
- Λίβανος: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προτρέπει τους Αμερικανούς να φύγουν από τη χώρα
- Γάζα: 5 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, από ισραηλινά πυρά κοντά σε τέμενος
- ΝΑΤΟ: Συνάντηση του Ερντογάν με τον Ρούτε – «Μπορούμε να μάθουμε πολλά» από την Τουρκία
