Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Εξάρθρωση πενταμελούς πυρήνα ισλαμιστικής εξτρεμιστικής οργάνωσης στην Ιταλία
Τη σύλληψη πέντε ατόμων -ενός Αλγερινού ιμάμη και τεσσάρων Τυνήσιων- που εκτιμάται ότι σχεδίαζαν επιθέσεις αυτοκτονίας κατά δυτικών στόχων στο Ιράκ ανακοίνωσε η ιταλική αστυνομία στο πλαίσιο ερευνών γύρω από την εξτρεμιστική οργάνωση Ανσάρ αλ-Ισλάμ.
Τη σύλληψη πέντε ατόμων -ενός Αλγερινού ιμάμη και τεσσάρων Τυνήσιων- που εκτιμάται ότι σχεδίαζαν επιθέσεις αυτοκτονίας κατά δυτικών στόχων στο Ιράκ ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ιταλική αστυνομία.
Όπως επισημαίνει το BBC, οι πέντε άνδρες συνελήφθησαν σε σειρά αστυνομικών ελέγχων σε ένα τέμενος και αρκετές κατοικίες στη Φλωρεντία και το προάστιο της Λιγκούρια στο πλαίσιο ερευνών γύρω από την ισλαμιστική εξτρεμιστική οργάνωση Ανσάρ αλ-Ισλάμ.
Η σχετική έρευνα ξεκίνησε προ δύο ετών από τη Γένοβα για να «εξαπλωθεί» στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης, τη Φλωρεντία.
«Εξαρθρώσαμε πυρήνα της Ανσάρ αλ-Ισλάμ» φέρεται να δήλωσε ο επικεφαλής των ιταλικών αστυνομικών δυνάμεων Όσκαρ Φιορόλι. Κατά πληροφορίες ως επικεφαλής του πυρήνα εμφανίζεται ο Αλγερινός ιμάμης στη Φλωρεντία που βρίσκεται ήδη στα χέρια των Αρχών.
Αστυνομικές έρευνες των τελευταίων ετών στην Ιταλία έχουν καταδείξει πως ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις χρησιμοποιούν τη χώρα ως λογιστική βάση, καθώς και για προσωρινό κρησφύγετο μελών τους που έχουν εμπλακεί σε επιθέσεις.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!