Στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης θα διεξαχθεί οριστικά ο τελικός του Κυπέλου, μεταξύ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, όπως αποφάσισε την Πέμπτη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

27

Στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης θα διεξαχθεί οριστικά ο τελικός του Κυπέλου, μεταξύ Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, όπως αποφάσισε την Πέμπτη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος της Νέας Σμύρνης και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Γιώργος Κουτελάκης, αρνείται να παραχωρήσει το γήπεδο, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας και υποστηρίζοντας ότι αν απορριφθεί το Παμπελοποννησιακό Στάδιο για λόγους ασφαλείας, το ίδιο πρέπει να ισχύσει και για τη Νέα Σμύρνη, αφού στην περιοχή υπάρχουν πολλά εργοτάξια.

Νωρίτερα, έγινε σύσκεψη στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης όπου εξετάστηκαν τα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Μετά τη σύσκεψη ο υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης δήλωσε ότι «είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ο τελικός ενός Κυπέλλου που θα έπρεπε να είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου, να αποτελεί για την Ελλάδα ένα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα».

Στη συνέχεια εξέφρασε ανακοίνωσε ότι μετά το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου θα ξεκινήσει διάλογος, που θα καταλήξει σε ουσιαστικές αποφάσεις με σκοπό να αντιμετωπισθεί ριζικά το φαινόμενο του χουλιγκανισμού και της βίας στα γήπεδα.

«Είμαστε αποφασισμένοι αυτό το φαινόμενο που ταλαιπωρεί χρόνια τώρα την ελληνική κοινωνία να εκλείψει οριστικά» κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr