Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Προειδοποίηση της Nokia για χαμηλότερα κέρδη και πωλήσεις το δεύτερο τρίμηνο
Η μεγαλύτερη παγκοσμίως κατασκευάστρια εταιρεία κινητών τηλεφώνων Nokia προειδοποίησε για χαμηλότερες πωλήσεις και κέρδη το δεύτερο τρίμηνο, καθώς χάνει μερίδιο αγοράς έναντι των ανταγωνιστών της. Η μετοχή υποχώρησε έως και 7,9%.
Η μεγαλύτερη παγκοσμίως κατασκευάστρια εταιρεία κινητών τηλεφώνων Nokia προειδοποίησε για χαμηλότερες πωλήσεις και κέρδη το δεύτερο τρίμηνο, καθώς χάνει μερίδιο αγοράς έναντι των ανταγωνιστών της.
Η φινλανδική εταιρεία προέβλεψε ότι τα κέρδη δεύτερου τριμήνου θα διαμορφωθούν στα 0,13-0,15 ευρώ ανά μετοχή, έναντι 0,19 ευρώ/μετοχή την αντίστοιχη περίοδο του 2003. Οι αναλυτές, σύμφωνα με το Reuters, προέβλεπαν κέρδη 0,18 ευρώ/μετοχή.
Οι προβλέψεις επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις των αναλυτών ότι η Nokia, η οποία κατασκευάζει περισσότερα από ένα στα τρία κινητά τηλέφωνα που πωλούνται παγκοσμίως, μπορεί να χάσει περισσότερο έδαφος έναντι των ανταγωνιστών της, όπως η Motorola και η <MOT.N and Korea?s Samsung Electronics.
Σύμφωνα με την Gartner, το τέταρτο τρίμηνο του 2003 η Nokia είχε μερίδιο 34,7% από 36,1% την αντίστοιχη περίοδο του 2002 και η Motorola 14,2% από 17,1%. Η Samsung αύξησε το μερίδιο της σε 9,9% όπως άλλωστε και η Siemens σε 9,5%.
Οι μετοχές της εταιρείας υποχώρησαν έως τα 12,45 ευρώ, για να ανακάμψουν στη συνέχεια στα 13 ευρώ. Το τελευταίο έτος σημειώνουν απώλειες 3,2% ενώ οι μετοχές των Samsung και Motorola έχουν υπερδιπλασιάσει την αξία τους. Η Siemens σημειώνει κέρδη 43%.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!