
Δέσμευση Ανδρεουλάκου για επίλυση του θέματος των συμβασιούχων
Προσπαθούμε να επιλύσουμε το θέμα των συμβασιούχων με σεβασμό στην Οδηγία και βεβαίως θα υλοποιήσουμε την υπόσχεση του πρωθυπουργού, ότι όσοι καλύπτουν πάγιες ανάγκες θα τακτοποιηθούν, δήλωσε ο Απ.Ανδρεουλάκος. Προσέθεσε πως «ό,τι άλλο γράφηκε δεν με εκπροσωπεί».
38
«Η κυβέρνηση εργάζεται και μάλιστα μοχθεί. Εγώ προσωπικά μοχθώ καθημερινά για το θέμα των συμβασιούχων» δήλωσε το Σάββατο ο υφυπουργός Εσωτερικών Απόστολος Ανδρεουλάκος, ο οποίος παρέστη στα εγκαίνια του ΚΕΠ Κηφισιάς.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Ανδρεουλάκος τόνισε ότι το θέμα δεν είναι εύκολο, έχει πολλές διαστάσεις και είναι ακανθώδες. «Προσπαθούμε να το επιλύσουμε με σεβασμό στην Κοινοτική Οδηγία, την οποία θα εφαρμόσουμε κατά γράμμα και βεβαίως θα υλοποιήσουμε την υπόσχεση που έδωσε ο πρωθυπουργός, ότι όσοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες θα τακτοποιηθούν».
Προσέθεσε, μάλιστα, πως «ό,τι άλλο γράφηκε δεν με εκπροσωπεί, δεν με αντιπροσωπεύει».
Αναφορικά με τη μοριοδότηση, δήλωσε ότι «αν μπορεί [η πρόσληψη] να γίνει αυτόματα, θα γίνει αυτόματα, γιατί κι εμείς θέλουμε το πρόβλημα να λυθεί αμέσως. Αν όμως δεν μπορεί, θα πάμε στο σύστημα που θα μπορεί να υλοποιηθεί και να είναι ασφαλές».
Ο κ. Ανδρεουλάκος προσέθεσε ότι το Προεδρικό Διάταγμα θα είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη Μαΐου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τρελό» πάρτι των οπαδών του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι (vids)
- Τι βλέπουν οι Έλληνες στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη – Οι διαφορές με την υπόλοιπη Ευρώπη
- Συγκινημένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας: «Το αξίζαμε με τον τρόπο που παίξαμε όλη τη χρονιά»
- Το πήρε και ξέσπασε ο θρύλος Γιώργος Μπαρτζώκας!
- Δάκρυσε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό
- Κατασκηνώσεις e-ΕΦΚΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις – Ποιους αφορά
