Δευτέρα 13 Ιουλίου 2026
weather-icon 29o
Διαβουλεύσεις στο ΠΑΣΟΚ για το Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Απριλίου

Διαβουλεύσεις στο ΠΑΣΟΚ για το Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Απριλίου

Εντείνεται η προετοιμασία του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Απριλίου. Κύρια θέματα του Συμβουλίου θα είναι οι προτάσεις του προέδρου του Κινήματος για τη σύγκληση τακτικού Συνεδρίου στα τέλη φθινοπώρου.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

53

Εντείνεται η προετοιμασία του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Απριλίου. Κύρια θέματα του Συμβουλίου θα είναι οι προτάσεις του προέδρου του Κινήματος για τη σύγκληση τακτικού Συνεδρίου στα τέλη φθινοπώρου, η συγκρότηση Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) και η επιλογή της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα την Παρασκευή, ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει την εισήγησή του για το Εθνικό Συμβούλιο, στην οποία θα περιγράψει την πολιτική ταυτότητα του νέου ΠΑΣΟΚ και θα αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Σχετικά, στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ από τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, ο γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για αλαζονικές συμπεριφορές στελεχών, από τα ανώτερα ηγετικά στρώματα έως τα κατώτερα, που προκάλεσαν την κοινωνία.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Έθνος, στη σύσκεψη με αντικείμενο την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, πολλά στελέχη άσκησαν κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα όσον αφορά στην συμπεριφορά κεντρικών στελεχών, και επισημάνθηκαν ευθύνες του κόμματος, που δεν έδωσε κρίσιμες μάχες, όπως απέναντι στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Β.Παπαγεωργόπουλο και το νομάρχη Π.Ψωμιάδη.

Εν τω μεταξύ, συνάντηση με τον Γ.Παπανδρέου είχε την Πέμπτη ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ -εν όψει ευρωεκλογών- Ευάγγελος Βενιζέλος, στο περιθώριο της τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην αρχαία Ολυμπία.

Ο κ. Βενιζέλος φέρεται να έχει αποστείλει υπόμνημα για τον πολιτικό χαρακτήρα της αναμέτρησης του Ιουνίου, ενώ αναμένεται νέα συνάντηση των δύο ανδρών την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να καταρτιστεί η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα για τις ευρωεκλογές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2026
Cookies