Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 29o
ps. post
scriptum

Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει

Απειλητικά μηνύματα για βόμβες σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ και σε πλοίο στον Πειραιά

Απειλητικά μηνύματα για βόμβες σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ και σε πλοίο στον Πειραιά

Δύο απειλητικά μηνύματα για τοποθέτηση βομβών πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης. Το πρώτο τηλεφώνημα έλαβε το σταθμαρχείο του ΟΣΕ στις Σέρρες για την αμαξοστοιχία 614, ενώ το δεύτερο η εφημερίδα Ελευθεροτυπία και αφορούσε πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

53

Δύο απειλητικά μηνύματα για τοποθέτηση βομβών πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης. Το πρώτο τηλεφώνημα έλαβε το σταθμαρχείο του ΟΣΕ στις Σέρρες για την αμαξοστοιχία 614, ενώ το δεύτερο από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία και αφορούσε πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεριμένα, όπως μετέδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί, άγνωστος τηλεφώνησε στο σταθμαρχείο του ΟΣΕ στις Σέρρες, προειδοποιώντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στην αμαξοστοιχία 614, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Έβρος.

Ο ΟΣΕ ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έσπευσαν να πραγματοποιήσουν έρευνα στο τρένο, το οποίο ωστόσο βρισκόταν ήδη εν κινήσει.

Μόλις η αμαξοστοιχία έφθασε στον επόμενο σταθμό, στη Δράμα, ακινητοποιήθηκε και εκκενώθηκε από τους επιβάτες του. Ομάδα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας διενεργεί έλεγχο στο τρένο για τον εντοπισμό της βόμβας, εφόσον πραγματικά υπάρχει.

Την ίδια ώρα, σε συναγερμό τέθηκε η ειδική μονάδα του Λιμενικού, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και προειδοποίησε για την ύπαρξη βόμβας σε πλοίο που θα αναχωρούσε από το λιμάνι του Πειραιά στις 19:00.

Οι λιμενικοί εκκένωσαν από τους επιβάτες τα επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία «Θεόφιλος», που αναχωρούσε για τα λιμάνια Χίο-Μυτιλήνη, και το ανοιχτού τύπου «Ποσειδών Ελλάς» που απέπλεε για την Αίγινα. Με ειδικά σκυλιά οι άνδρες του Λιμενικού ερευνούν όλους τους χώρους και των δυο πλοίων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies