Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Αντιδρά η ΓΣΕΒΕΕ στις δηλώσεις Ρεγκούζα για ελέγχους με εφαρμογή της συνάφειας
Οι ανακοινώσεις του υφυπουργού Οικονομικών για ελέγχους με την εφαρμογή της συνάφειας προκάλεσε την αντίδραση της ΓΣΕΒΕΕ, που σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι αυτές αντιφάσκουν με τις κυβερνητικές διακηρύξεις.
Οι ανακοινώσεις του υφυπουργού Οικονομικών για ελέγχους με την εφαρμογή της συνάφειας προκάλεσε την αντίδραση της Γενικής Συνομοσπονδίας Eπαγγελματιών Bιοτεχνών Eμπόρων Eλλάδος, που σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι αυτές αντιφάσκουν με τις κυβερνητικές διακηρύξεις και καταργούν επί της ουσίας τον νόμο 3220/2004, ο οποίος καταργεί τη συνάφεια.
Η ΓΣΕΒΕΕ καλεί την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει άμεσα τις προθέσεις της ειδικά στο θέμα των συνοπτικών ελέγχων και της συνάφειας και κατά πόσον θα εφαρμόσει τον τελευταίο φορολογικό νόμο 3220/2004, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις θετικές ρυθμίσεις του για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
«Αναμέναμε και αναμένουμε από τη νέα κυβέρνηση να καταργήσει άμεσα τα αρνητικά στοιχεία, αποφάσεις, διατάξεις, νόμους του προηγούμενου υφυπουργού Οικονομικών κ. Φωτιάδη και να εκφράσει την δική της πολιτική όπως το επαγγέλονταν από την επόμενη μέρα των εκλογών. Σε τέτοιου είδους θέματα δεν υπάρχει περίοδος χάριτος» καταλήγει η ανακοίνωση.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!