Ανοιχτό ενδεχόμενο δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα αφήνει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος
Ανοιχτό ενδεχόμενο δημιουργίας ενός νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος με τις δυνατότητες του εκλογικού νόμου για κυβερνητικούς συνασπισμούς μπορεί να οδηγήσει σε νέα σχήματα, άφησε με δηλώσεις του την Πέμπτη ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος.
Ανοιχτό ενδεχόμενο δημιουργίας ενός νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος με τις δυνατότητες του εκλογικού νόμου για κυβερνητικούς συνασπισμούς μπορεί να οδηγήσει σε νέα σχήματα, άφησε με δηλώσεις του την Πέμπτη ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash, ο κ. Ανδριανόπουλος αποκάλυψε ότι σε συνεργασία με το Στέφανο Μάνο μελετά τις προοπτικές δημιουργίας του νέου αυτού πολιτικού φορέα. «Είναι ένα επόμενο βήμα που δεν μπορεί να το αποκλείσει κανένας. Παραμένουμε ανεξάρτητοι και βεβαίως συνεργαζόμενοι. Το επόμενο βήμα είναι να μελετήσουμε τις δυνατότητες ενός πολιτικού φορέα, ο οποίος με βάση το νέο εκλογικό νόμο να οδηγήσει σε άλλα καινούργια σχήματα» ανέφερε.
Ταυτόχρονα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου να κάνει το μεγάλο βήμα και να προχωρήσει στη δημιουργία της μεγάλης πολιτικής παράταξης, που θα περιλαμβάνει στους κόλπους της τα τρία κυρίαρχα ρεύματα της σημερινής κοινωνίας: το φιλελεύθερο κεντροδεξιό, το κεντρικό μεγάλο σοσιαλδημοκρατικό και το πιο κεντροαριστερό.
Αναφερόμενος στη δική του στάση, ο κ. Ανδριανόπουλος είπε ότι αποφεύγει να αναμειχθεί σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ. «Δεν με αφορά και δεν είναι κομψό να ανακατεύομαι» είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τις αιτίες που οδήγησαν στην εκλογική ήττα του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδριανόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η διεύρυνση που έκανε προεκλογικά ο κ. Παπανδρέου δεν είχε αρνητικά αποτελέσματα και εντόπισε ως αίτια το γεγονός ότι προς το τέλος της προεκλογικής περιόδου «ξεχάστηκαν» ή «επισκιάστηκαν» από την επαναφορά συνθημάτων της δεκαετίας του 80 τα όσα είχαν λεχθεί από τον κ. Παπανδρέου μετά την αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Για την κυβέρνηση που σχημάτισε ο κ. Καραμανλής σχολίασε ότι, με βάση τα στελέχη που έχει ο νέος πρωθυπουργός στη διάθεση του, είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να κάνει.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.