Ο Ν. Κακλαμάνης νέος υπουργός Υγείας και Koινωνικής Αλληλεγγύης
Αθήνα: Ο Νικήτας Κακλαμάνης, μέχρι πρότινος υπεύθυνος του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας, αναλαμβάνει το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως ο πλέον κατάλληλος για την υλοποίηση του προγράμματος υγείας της νέας κυβέρνησης.
Αθήνα: Ο Νικήτας Κακλαμάνης, μέχρι πρότινος υπεύθυνος του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας, αναλαμβάνει το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως ο πλέον κατάλληλος για την υλοποίηση του προγράμματος υγείας της νέας κυβέρνησης.
Η επιλογή του κ. Κακλαμάνη για το συγκεκριμένο υπουργείο θα πρέπει να θεωρηθεί αναμενόμενη καθώς πέραν του βουλευτικού αξιώματος είναι επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην έδρα της Ογκολογίας-Ακτινοθεραπείας από το 1989, ενώ είναι μέλος πολλών κοινωνικών και επιστημονικών οργανώσεων, όπως Οργάνωση κατά του AIDS, Ίδρυμα Κοινωνικής Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων κ.α.
Ο Κ. Καραμανλής επέλεξε ως υφυπουργούς Υγείας του κύριους:
– Αθανάσιο Γιαννόπουλο, αναπληρωτή καθηγητή Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996 και αντιπρόεδρος της Oμάδας Κοινοβουλευτικού Έργου (O.Κ.Ε.) Μεταφορών της ΝΔ και
– τον Γεώργιο Κωνσταντόπουλο επίκουρο καθηγητή Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας-Πρόνοιας της ΝΔ, που εκλέγεται στο νομό Πιερίας.
health.in.gr
- ΚΚΕ: Έχει και η κοροϊδία τα όριά της, δήθεν οι μειώσεις που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
- Ποια σενάρια εξετάζει η Αστυνομία για τη δολοφονία της 42χρονης στη Σύρο – Η διάρρηξη που προηγήθηκε
- Τσουκαλάς: Προχειρότητα και ασυνέπεια απέδειξε ο Μητσοτάκης – Υπηρετεί με συνέπεια τον λαϊκισμό
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- Άννα Φόνσου: Στο νοσοκομείο μετά από κρυολόγημα – Η ανακοίνωση από το Σπίτι του Ηθοποιού
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
- Φθιώτιδα: Φωτιά στα Βασιλικά – Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442