Σίγουρη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη
Την πεποίθηση της ότι στις 7 Μαρτίου η Ελλάδα θα ζήσει τη «μεγάλη πολιτική αλλαγή» με νίκη της ΝΔ και του Κώστα Καραμανλή εξέφρασε η δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία καταλόγισε στο ΠΑΣΟΚ αποτυχία σε βασικές παραμέτρους της πολιτικής του.
Την πεποίθηση της ότι στις 7 Μαρτίου η Ελλάδα θα ζήσει τη «μεγάλη πολιτική αλλαγή» με νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή εξέφρασε τη Δευτέρα η δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου Καβάλας, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ.
Η κ. Μπακογιάννη έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου των κυβερνήσεων της ΝΔ, ενώ καταλόγισε στο ΠΑΣΟΚ αποτυχία σε βασικές παραμέτρους της ζωής, χωρίς, όμως, όπως είπε, να αποσιωπούνται και τα θετικά στοιχεία της πολιτικής του.
Τέλος, αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα της περιοχής, τα οποία εντόπισε στην ανεργία, στην αποβιομηχάνιση, στην υπανάπτυξη της γεωργίας και στην έλλειψη υποδομών.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ