Την επίσημη θέση της ΝΔ για τα οικονομικά του Δήμου Αθηναίων ζητά εκ νέου το ΠΑΣΟΚ
Στο θέμα κακοδιαχείρησης στο Δήμο Αθηναίων επανήλθε η κ. Διαμαντοπούλου, ζητώντας να υπάρξει επίσημος σχολιασμός από τον Κ.Καραμανλή. Προσέθεσε ότι οι κ.κ. Καραμανλής, Αβραμόπουλος, Μητσοτάκης, Σαμαράς αποδεικνύουν την ετερόκλητη συμμαχία προσωπικών συμφερόντων.
38
Στο ζήτημα κακοδιαχείρησης στο Δήμο Αθηναίων επανήλθε την Πέμπτη η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου, ζητώντας εκ νέου να υπάρξει επίσημος σχολιασμός του πορίσματος των ορκωτών ελεγκτών από τον Κώστα Καραμανλή.
Η κ. Διαμαντοπούλου σχολίασε: «Θέσαμε χθες ένα ευθύ ερώτημα: Έτσι θα διαχειριστεί τα δημόσια θέματα; Ο κ. Καραμανλής εσιώπησε απολύτως, ενώ ο Δ.Αβραμόπουλος από την Καστοριά απάντησε ότι η ΝΔ θα κυβερνήσει, όπως διοίκησα εγώ το δήμο. Και βεβαίως θα ήθελα να θυμίσω ότι ο κ. Μητσοτάκης ένα μήνα πριν είχε πει: Φαντάζεστε τη ΝΔ να ξεκινά πόλεμο κατά των διαπλεκομένων με σημαιοφόρο τον Αντώνη Σαμαρά;. Νομίζω ότι έχουμε δείγμα για το τι εννοεί η ΝΔ, όταν μιλά για επανίδρυση του κράτους, τι επαγγέλλεται η ΝΔ για το μέλλον. Η επιχείρηση Κάθαρση No2 αποκαλύπτεται και οι πρωταγωνιστές κ.κ. Καραμανλής, Αβραμόπουλος, Μητσοτάκης, Σαμαράς αποδεικνύουν την ετερόκλητη συμμαχία προσωπικών συμφερόντων».
Ερωτηθείσα εάν υιοθετεί τους υπαινιγμούς του κ. Μητσοτάκη ή αν βλέπει ομοιότητες με το 1989, η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ απάντησε αρνητικά: «Εγώ δεν υιοθετώ τίποτα. Ανέφερα δηλώσεις των στελεχών της ΝΔ και το πώς οι ίδιοι αντιλαμβάνονται τις σχέσεις μεταξύ τους και την επόμενη μέρα. Το σχόλιό μου αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα του Δήμου Αθηναίων και τις απαντήσεις που θέλαμε και δεν είχαμε για το αυριανό μοντέλο διακυβέρνησης».
Συνέχισε λέγοντας ότι δεν υπάρχουν επίσης ομοιότητες με το 1989, αλλά υπάρχουν «οι συνεχείς επιθέσεις για τη διαφάνεια, τη διαχείριση και τη διαφθορά, ενώ η ΝΔ θέλει την επόμενη μέρα να αλλάξει το κράτος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)
- Ο Τραμπ ζητά από την CENTCOM να ανοίξουν οι «πύλες της κολάσεως» κατά του Ιράν
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442