Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 25o
ps. post
scriptum

Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν

Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη

Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη

Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, λίγο μετά το μέσο των συναλλαγών, με το γενικό δείκτη να υποχωρεί κοντά στην περιοχή των 2.400 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε αρκετούς κλάδους.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

27

Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, λίγο μετά το μέσο των συναλλαγών, με το γενικό δείκτη να υποχωρεί κοντά στην περιοχή των 2.400 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε αρκετούς κλάδους.

Ο γενικός δείκτης υποχωρεί κατά 0,54% στις 2.408,85 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 89,8 εκατ. ευρώ. Νωρίτερα είχε πέσει έως τις 2.388 μονάδες.

Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ανακάμπτουν, με «οδηγό» τις μετοχές των Aviva και Vivendi Universal.

Στη Σοφοκλέους οι ρευστοποιήσεις επικεντρώνονται στα blue chips, ενώ οι επενδυτές προχωρούν σε συγκρατημένες τοποθετήσεις σε μετοχές της μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης.

Ο FTSE/ASE 140 υποχωρεί κατά 0,47% στις 2.817,93 μονάδες και ο FTSE/ASE 20 σημειώνει πτώση 0,64% στις 1.258,48 μονάδες. Ο FTSE/ASE Mid Cap 40 καταγράφει κέρδη 0,26% και ο FTSE/ASE Small Cap 80 είναι αμετάβλητος.

Στους κλαδικούς δείκτες επικρατούν μεικτές τάσεις. Τις μεγαλύτερες απώλειες σημειώνουν οι Κλωστοϋφαντουργίες (-0,98%) και τα υψηλότερα κέρδη οι εταιρείες Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας (+0,78%).

Την υψηλότερη αξία συναλλαγών σημειώνουν οι μετοχές της Εθνικής Τράπεζας (-2,02% στα 22,30 ευρώ), του ΟΤΕ (-0,16% στα 12,26 ευρώ) και της Alpha Bank (-0,65% στα 24,42 ευρώ).

Από το σύνολο των μετοχών που διακινούνται, 103 ενισχύονται, 175 υποχωρούν και 110 παραμένουν αμετάβλητες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies