
Μεγάλη επιχείρηση κατεδάφισης αυθαιρέτων στο Δήμο Ηρακλείου
Μεγάλη επιχείρηση κατεδάφισης κτισμάτων που έχουν κτισθεί παράνομα ξεκίνησε ο Δήμος Ηρακλείου. Οι επιχειρήσεις κατεδάφισης συνεχίζονται την Τρίτη στις περιοχές που βρίσκονται στις Ολυμπιακές διαδρομές και σε όλα τα σημεία που εντοπίζονται αυθαίρετα.
71
Μεγάλη επιχείρηση κατεδάφισης κτισμάτων που έχουν κτισθεί παράνομα ξεκίνησε ο Δήμος Ηρακλείου. Οι επιχειρήσεις κατεδάφισης συνεχίζονται την Τρίτη στις περιοχές που βρίσκονται στις Ολυμπιακές διαδρομές, αλλά και σε όλα τα σημεία που εντοπίζονται αυθαίρετες κατασκευές.
Η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να σταματήσει την αυθαίρετη δόμηση, αφού σε περίπτωση που ο Δήμος «γυρίσει την πλάτη του» στο πρόβλημα, θα επιβαρυνθεί -με βάση το νέο σχέδιο νόμου που προώθησε το ΥΠΕΧΩΔΕ- με το κόστος των 2/3 της συνολικής αξίας του προστίμου, το οποίο πρόκειται να επιβληθεί στο κάθε αυθαίρετο.
Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου προχώρησαν στην κατεδάφιση τεσσάρων κτισμάτων.
ΜΠΕ
- Unai: Το βασκικό όνομα που σημαίνει «φύλακας του κοπαδιού»
- Ακρόπολη: Πώς έγινε η επίθεση με μαχαίρι σε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες – «Πήγε να σφάξει τη γυναίκα»
- Η Τζούλιετ Λιούις έχει παράπονο από την ταινία «Το Ακρωτήρι του Φόβου» του 1991 – Ήταν μόλις 17 ετών
- ΕΛΑΣ: Πολιτικός εμπαιγμός Μητσοτάκη στο ΟΑΚΑ – Με επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν κρύβονται τα ερείπια της εγκατάλειψης
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 76χρονος που κολυμπούσε στην Επανομή
- Goldman: Πάνω από τα 120 δολάρια το βαρέλι αν συνεχιστούν οι διαταραχές στο Ορμούζ
